3.000-3.500 TL klavye önerisi

Bütçe
3500

Exarius

Decapat
Daha fazla  
Dostlar selamlar, belirttiğim bütçe aralığında klavye arıyorum. TKL veya %75 olması tercihimdir, rengi çok önemli değil ama beyaz klavyeleri çok tercih etmiyorum genel olarak her şeyim siyah tonları olduğundan dolayı. Bu fiyat aralığında alınabilecek klavyeler nelerdir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Biraz artarmı?

Biraz artar mı?

Artabilir gibi ama eski bir ofis klavyesi var şu an elimde 10-15 gün kadar beklemeyi şahsen çok istemiyorum. Bu modeli görmüştüm çok beğendim fakat dediğim gibi ön sipariş olması ve aşağı yukarı 10 gün gibi bir süre olması çok içime sinmedi.

Artabilir gibi ama eski bir ofis klavyesi var şu an elimde 10-15 gün kadar beklemeyi şahsen çok istemiyorum. Bu modeli görmüştüm çok beğendim fakat dediğim gibi ön sipariş olması ve aşağı yukarı 10 gün gibi bir süre olması çok içime sinmedi.
Bu fiyata alinabilecek en iyi klavyeyi alacaksiniz ama hocam birde bu yonden bakın.

red switch bakin.
Bu butcede red switch'mi baksın cidden? Manyetikler ve niceleri varken.

Peki switchi hakkında bilginiz var mı hocam? Ses açısından nasıl çok sesli switch kullanmayı sevmiyorum ve aile için sıkıntı olabiliyor gece vakitleri.

Sesini youtubeden bakabilirsiniz hocam. Cok sesli degil tam idealinde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu butcede red switch'mi baksın cidden? Manyetikler ve niceleri varken.

Sesini YouTube'dan bakabilirsiniz hocam. Cok sesli degil tam idealinde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne kadar kargo tarihi ileri vakit olsa da sanırım tercihimi bundan yana kullanacağım. İçime fazlasıyla sindi teşekkür ederim yardımlarınız için hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı