3.000-4.000 TL Arası Sistem Önerisi

RAM satabilirim istersen. Sıfır kutusunda 16GB (2x8) 3000 MHz DDR4 Corsair Vengeance LPX. Almak istersen alıntıla mesajımı iletişim için konuşuruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii alabilirsin ancak o paraya toplayacağın bir masaüstü bilgisayar kadar performans alamazsın. Yinede laptop almak istersen Monster'a bakabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyat aralığında bu modeli alabilirsin;
MONSTER® ABRA A7 V6.3 17.3"
Fakat alacağın performans toplayacağın masaüstü sisteme oranla az olur. Eğer laptop almak istiyorsan ve toplayacağın masaüstüne yakın bir performans istiyorsan bunu almalısın;
MONSTER® TULPAR T5 V4.2 15.6"
Şu an ikiside indirimde ve ikisine de normal zamanda bu fiyata ulaşamazsın. Kararını hızlı verirsen iyi bir fiyata almış olursun. Ayrıca ekran kartı değiştirilebilir laptoplar ve daha farklı tasarımlar için MSI marka da alabilirsin.

NOT: Parça değiştirilebilen laptop almak taşınabilir masaüstü almak gibi bir şey olmasada seni istediğin gibi uzun yıllar götürür ve ufak eklemelerle daha iyi performans alabilirsin. Bu arada parça değiştirilebilir modeller Monster'da da nadir olarak var.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı