Arkadaşım ekran kartı arıyor ikinci el temiz veya sıfır ben RX 580 önerdim fakat çok ısındıgı hakkında yorumlar var o yüzden buraya sormak istedim. Böyle bir durum var mı? Var ise hangi kartı önerirsiniz?
Arkadaşım ekran kartı arıyor ikinci el temiz veya sıfır ben RX 580 önerdim fakat çok ısındıgı hakkında yorumlar var o yüzden buraya sormak istedim. Böyle bir durum var mı? Var ise hangi kartı önerirsiniz?
1 yıllık bir tane var, bütçeyi biraz aşıyor ama yinede fena değil, tabii pazarlık ile 500-1000 TL düşürülür bence (şaka maka 2 ayda fiyatlar iyi yükselmiş)
1 yıllık bir tane var, bütçeyi biraz aşıyor ama yine de fena değil, tabii pazarlık ile 500-1000 TL düşürülür bence (şaka maka 2 ayda fiyatlar iyi yükselmiş)
Ryzen 3 diye bir işlemci yok hocam, tam ad verirsen daha iyi olur. Ayrıca darboğaz bu kadar takmanız gereken bir şey değil, sadece kartın performansını alamazsın yani. Onu da ileride bir işlemci değiştirerek çözebilirsin. FPS oyunları oynuyorsa pek sorun olmaz zaten.
Ryzen 3 diye bir işlemci yok hocam, tam ad verirsen daha iyi olur. Ayrıca darboğaz bu kadar takmanız gereken bir şey değil, sadece kartın performansını alamazsın yani. Onu da ileride bir işlemci değiştirerek çözebilirsin. FPS oyunları oynuyorsa pek sorun olmaz zaten.
Olmadıgını biliyorum sanırım 3100 ama herhangi biri olsa yine darbogaz yapar illa gerek yok modeli söylememe sonuç olarak RX6500 ve 6600 önerildi teşekkürler herkese.