Arkadaşım ekran kartı arıyor ikinci el temiz veya sıfır ben RX 580 önerdim fakat çok ısındıgı hakkında yorumlar var o yüzden buraya sormak istedim. Böyle bir durum var mı? Var ise hangi kartı önerirsiniz?
2.el RX 6600 bakabilirsinizArkadaşım ekran kartı arıyor ikinci el temiz veya sıfır ben RX 580 önerdim fakat çok ısındıgı hakkında yorumlar var o yüzden buraya sormak istedim. Böyle bir durum var mı? Var ise hangi kartı önerirsiniz?
2.el RX 6600 bakabilirsiniz
Olması lazım 2 ay önce falan arkadaşa almıştık 4800TL ye. Hemen bi bakayım hattaBilmediğimden soruyorum, var mı o fiyatlara?
Bilmediğimden soruyorum, var mı o fiyatlara?
RX 6500 XT bakabilirsin, fiyatlara baktım ama 4000 bandındaki 6600'ler pek temiz durmuyor.
Olması lazım 2 ay önce falan arkadaşa almıştık 4800TL'ye. Hemen bir bakayım hatta
1 yıllık bir tane var, bütçeyi biraz aşıyor ama yine de fena değil, tabii pazarlık ile 500-1000 TL düşürülür bence (şaka maka 2 ayda fiyatlar iyi yükselmiş)Yüklüyor…
shbd.io
Evet doğru, hem zaten RX 580 i ideal buluyorlarsa kullanım için 6500 XT bile fazlasıyla yeterli olacaktırArkadaş pazarlık yapmaya baksın, yapamazsa 6500 XT yönelebilir.
4000 TL'ye kart alıp şikayet etmekte bir garip geliyor bana. Hem ayranım dökülmesin hem de ısınmasın.
Alınır mı? RX 580 işlemcisi Ryzen 3 bu arada RX6600 kaldırmaz gibi.
Ryzen 3 diye bir işlemci yok hocam, tam ad verirsen daha iyi olur. Ayrıca darboğaz bu kadar takmanız gereken bir şey değil, sadece kartın performansını alamazsın yani. Onu da ileride bir işlemci değiştirerek çözebilirsin. FPS oyunları oynuyorsa pek sorun olmaz zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.