3.000-4.000 TL'ye güç kaynağı önerisi

Bütçe
4.000

Oğuzm22

Centipat
Daha fazla  

İyi günler. Yeni bir sistem topluyorum ve sistemime uygun güç kaynağı arıyorum. Daha önce açılmış konulardan bu 4 ürünü buldum. Bunlardan önerebileceğiniz hangisidir? Daha iyi bir seçenek varsa onu da önerebilirsiniz.

Anakart: MSI Pro B650M-P
İşlemci: R5 7500F.
Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin.
Ekran kartı: RTX 4070 Ti Super.
RAM: 2x16 GB RAM düşünüyorum ama daha karar vermedim.

@Andar Han siz sanırım bu konuda bilgilisiniz. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Fiyattan bağımsız, içlerinde NZXT C750 ve BFG 750W diğerlerine göre bir adım önde. Ama onların seviyesinde şu var;

Ayrıca o bütçede şu da alınabilir;

Fiyattan bağımsız, içlerinde NZXT C750 ve BFG 750W diğerlerine göre bir adım önde. Ama onların seviyesinde şu var;

Ayrıca o bütçede şu da alınabilir;

Teşekkürler yardımınız için öncelikle. Ben bu sistemi uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum. O yüzden gerekirse birazcık daha verebilirim. Söylediğiniz iki ürün arasında hangisini almamı söylerseniz onu alacağım.

@Oğuzm22 ikisi de kaliteli ürünler Raijintek modelinde PCI-e 5.0 bağlantı olması, dönüştürücüsüz kullanmanıza olanak sağlar.

Biraz daha çıkınca, yurt dışı ürün ama NZXT C'nin 2022 revizyonu olması sebebiyle;

Ayrıca konudaki modeller, genel olarak üzmez.
Amazon'dan attığınızı alacağım sanırım. Biraz araştırdım, güzel bir ürüne benziyor. Sağ olun yeniden.

@Oğuzm22 bağlantıyı kullanan ekran kartları ile beraber geliyor.

Şöyle bir kablo;

galax-geforce-rtx-4070-ti-super-sg-1-click-oc-16gb-gddr6x-256-bit-dlss-3-ekran-karti-47uzm6md...jpeg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı