3.000-4.000 TL'ye klavye önerisi

SE22334

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben kendime şu ASMR videolarındaki gibi ses çıkaracak bir klavye arıyorum ve 3-4 bin TL gibi bir bütçem var. Önerebileceğiniz bir klavye varsa önerir misiniz? (blue switch olursa daha iyi olur)

Merhaba arkadaşlar. Ben kendime şu ASMR videolarındaki gibi ses çıkaracak bir klavye arıyorum ve 3-4 bin TL gibi bir bütçem var. Önerebileceğiniz bir klavye varsa önerir misiniz? (blue switch olursa daha iyi olur)
Boyut tercihi?
Renk?

Blue switch klavyelerde pek o ASMR videolarındaki sesi alamazsın. Eğer hissiyat olarak blue switch gibi olsun istiyorsan M1 V5 alabilrsin. Tactile switch kullandığı için hissiyatı blue switche yakın ve ses olarak da o istediğin sesi alırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun harici hissiyat olarak red switch gibi linear switch bir klavye arıyorsan seçenek fazla. O yüzden biraz renk, boyut gibi tercihlerinden bahsedersen işimiz kolaylaşır hocam.

Blue switch klavyelerde pek o ASMR videolarındaki sesi alamazsın. Eğer hissiyat olarak blue switch gibi olsun istiyorsan M1 v5 alabilrsin. Tactile switch kullandığı için hissiyatı blue switche yakın ve ses olarak da o istediğin sesi alırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun harici hissiyat olarak red switch gibi linear switch bir klavye arıyorsan seçenek fazla. O yüzden biraz renk, boyut gibi tercihlerinden bahsedersen işimiz kolaylaşır hocam.

Hocam klavye numpad siz olursa daha iyi olur rengi fark etmez hocam önemli olan ses.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı