Boyut tercihi?Merhaba arkadaşlar. Ben kendime şu ASMR videolarındaki gibi ses çıkaracak bir klavye arıyorum ve 3-4 bin TL gibi bir bütçem var. Önerebileceğiniz bir klavye varsa önerir misiniz? (blue switch olursa daha iyi olur)
Blue switch klavyelerde pek o ASMR videolarındaki sesi alamazsın. Eğer hissiyat olarak blue switch gibi olsun istiyorsan M1 V5 alabilrsin. Tactile switch kullandığı için hissiyatı blue switche yakın ve ses olarak da o istediğin sesi alırsın.Merhaba arkadaşlar. Ben kendime şu ASMR videolarındaki gibi ses çıkaracak bir klavye arıyorum ve 3-4 bin TL gibi bir bütçem var. Önerebileceğiniz bir klavye varsa önerir misiniz? (blue switch olursa daha iyi olur)
Blue switch klavyelerde pek o ASMR videolarındaki sesi alamazsın. Eğer hissiyat olarak blue switch gibi olsun istiyorsan M1 v5 alabilrsin. Tactile switch kullandığı için hissiyatı blue switche yakın ve ses olarak da o istediğin sesi alırsın.
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Bunun harici hissiyat olarak red switch gibi linear switch bir klavye arıyorsan seçenek fazla. O yüzden biraz renk, boyut gibi tercihlerinden bahsedersen işimiz kolaylaşır hocam.
Tamam o zaman şöyle sorayım. Hissiyat olarak blue switch gibi mi istersin yoksa red switch gibi mi?Hocam klavye numpad siz olursa daha iyi olur rengi fark etmez hocam önemli olan ses.
Tamam o zaman şöyle sorayım. Hissiyat olarak blue switch gibi mi istersin yoksa red switch gibi mi?
Blue ve brown switch rede göre biraz daha hissiyatlı, sert oluyor.
Tamam o zaman hocam. Üstte attığım M1 V5 modelini alabilirsin. Ses testi videoda var zaten, hissiyat olarak da blue switche yakın bir hissiyatı var.Hocam blue daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.