3.000-4.000 TL'ye mini kablosuz klavye önerisi

Bütçe
3-4k

Grolisard

Hectopat
Daha fazla  
%60 veya %65 oranlı kablosuz klavye arıyorum. Sessiz switch olmasını ve şarjının tatmin edici seviyede uzun gitmesini isterim. Bütçem en fazla 3 k olabilir hatta belki 4.

Şimdiden teşekkürler.

%60 veya %65 oranlı kablosuz klavye arıyorum. Sessiz switch olmasını ve şarjının tatmin edici seviyede uzun gitmesini isterim. Bütçem en fazla 3 k olabilir hatta belki 4.

Şimdiden teşekkürler.
%75 bakar mısınız ?

Şimdiden teşekkürler.
Kampanyalar ile 4200 TL.
Parolapara + İyzico.

Hocam, şu an TMR modelini almak daha mantıklı görünüyor. İki kampanyayla birlikte toplamda 4.200 TL'ye denk geliyor. Bu şekilde daha avantajlı olacağını düşünüyorum.

Parolapara bitti diye biliyorum ben. Bugün son gündü yanlış hatırlamıyorsam ama kampanyaları yapar ise tmr almak daha mantıklı.

Şimdiden teşekkürler.
wraith f75 alabilirsin bütçene uygun bir klavyedir yada fazla paranı harcamak istemiyorsan mad 60 yada mad 68 he alabilirsin tam bir fiyat performans klavyesi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı