3.000-5.000 TL mouse önerisi

gokomazo

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Şu an Logitech'in G PRO LoL özel serisini kullanmaktayım. Fareyi kullanmaya başlayalı 2 yıl oldu. Artık eskidiğini ve yeni mouselara göre geri kaldığını düşünüyorum. Ekipmanları yenilerken şu an tek eksiğim sadece mouse kaldı. Çok fazla mouse var ve seçemiyorum. Wraith'in sayfasında ki fareler hosuma gidiyor fakat bazı özelliklerini bilmediğim için o fareye o para verilir mi ya da bu özellik neymiş ya arasında kalıyorum. Bana başlıkta da yazdığım gibi 3.000 TL ile 5.000 TL arasında mouse önerir misiniz? Genellikle FPS oynuyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Bence mousen iyi hocam suanlilerle cok da bir farki olmaz ama illahada degistireceğim diyorsan Razer oneririm 6 senedir Mamba Elite kullanıyorum sikintisiz perdormans urunu sen yeni modellerini tercih edebilirsin Logitech devam edeyim diyorsan G502 X guzel gibi.

Bence mousen iyi hocam suanlilerle cok da bir farki olmaz ama illahada degistireceğim diyorsan Razer oneririm 6 senedir Mamba Elite kullanıyorum sikintisiz perdormans urunu sen yeni modellerini tercih edebilirsin Logitech devam edeyim diyorsan G502 X guzel gibi.
Logitech G502 X'i inceledim ve hoşuma gitti. Teşekkür ederim. Biraz daha araştırma yapacağım.

G502 ile Beast X Max aynı klasmanda bile değiller. FPS oyunları çok oynamıyorsanız fareye bu kadar para vermenize gerek yok.
Ben FPS oynamadığım halde Pwnage Stormbreaker aldım lakin şu alcak olsam MX Master 3S alırdım çünkü oynadığım oyunlar için oyun faresi almaya gerek yokmuş
Genellikle Fps oyunları oynamaktayım. Valorant ve cs de üst elo oyuncusuyum. Hikayeli ya da survival tarzı cok oyun oynamıyorum. Sorumu yinelemiş olayım, siz hangisini tercih edersiniz :)

Hocam Razer'in Basilisk V3 Pro modelide guzel Razer kalitesi baska oluyor.
Değerli yorumun için teşekkür ederim, inceleyeceğim.

G502 ile Beast X Max aynı klasmanda bile değiller. FPS oyunları çok oynamıyorsanız fareye bu kadar para vermenize gerek yok.
Ben FPS oynamadığım halde Pwnage Stormbreaker aldım lakin şu alcak olsam MX Master 3S alırdım çünkü oynadığım oyunlar için oyun faresi almaya gerek yokmuş.
Beast X max mı yoksa razer deathadder v3 pro mu. Düşünceniz nedir ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı