YKS'ye nereden başlanmalı?

alpertuna

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Benim calisma programim ve ders calisma aliskanligim yok. 1 saat zor calisiyorum masa başında. Ders calisma aliskanligini nasıl kazanacagimi soyler misiniz? Bir de sinava yaklasik 1 yil var sifirdan calisarak bitirebilir miyim? Matematikten neredeyse sifirim şu anda. Sozelim iyi ama temelimi bilmiyorum. Sözel sadece soru cozulerek hallolur mu yoksa matematik gibi konuları oğrenip öyle mi soru cozmeye baslamaliyim? Bir yandan hem soru cozmeliyim diyorum bir yandanda önce konuları oturtmam lazim diyorum. Ikisini de yaparsam ayni anda yetişmez diyorum. Yani kısacası ne yapacagimi bilmiyorum. Hedefimde buyuk oldugu icin calismak istiyorum bir yandan da artık (50.000 sıralama) ama nereden baslayacagimi bilmiyorum. Yardimci olur musunuz?

Zaten tanınan 3 5 tane hoca 3 5 tane de yayın var bir göz gezdir hocalara kendine uygun kafa dengi bulduğun birinden devam et yayınların da kolay-orta derece olanlarından bir kitaba başla, abartıldığı kadar karmaşık bir şey değil YKS olaya kolay yönden bakmak lazım sadece. Hukuk için de YÖK Atlas'dan gitmek istediğin üniversitelerin hukuk bölümlerine bak son giren kişinin netleri sıralaması puanı falan her şey gözüküyor oradan hedef belirlersin.

Az önce Türkçe denemesi çözdüm hocam 31 dogru 8 yanlış 1 bos cikti şimdilik iyi gibi geldi bakalim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı