3.000 TL altı sıvı soğutma önerisi

wornkun

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
A520M-H
RTX 3060 Ti
16GB RAM
2TB SSD
İşlemcim Ryzen 5 5600 yayın + oyundayken (Overwatch2) 90dereceleri gördü. Yayını ve oyunu kapattım.
Sıvı soğutucu önerisi alabilir miyim? Bütçem 2-3K aralığında, tercihim ucuz ve işimi görebilecek bir şey olması yönünde ama adını hiç duymadığım markaları da almak istemiyorum. Sizin önerilerinizi bekliyorum.

bu fiyatlara cikmisken bunu alsam nasil olur? sepette 2500 liraya geliyor

Bu fiyatlara cikmisken bunu alsam nasıl olur? Sepette 2500 liraya geliyor

Aralarında fark pek fazla yok ben DeepCool öneririm. Hangisini almak istiyorsan onu al.

peki bazi yerlerde sivi sogutma alma hava sogutucu da 5600 için baya ise yarar diyenler gordum sence de öyle mi malum hava sogutucularla sivi arasinda baya fiyat oynuyor
Aralarında fark pek fazla yok ben DeepCool öneririm. Hangisini almak istiyorsan onu al.

Peki bazi yerlerde sivi sogutma alma hava sogutucu da 5600 için bayağı ise yarar diyenler gordum sence de öyle mi malum hava sogutucularla sivi arasinda bayağı fiyat oynuyor

Yani günümüzde 7500F gibi bir canavar için bile kule tipi yetiyor bende sıvı soğutucuyu gereksiz bulanlardanım mesela şunu alabilirsin. Millet artık sıvı soğutmayı görüntü amaçlı alıyor dostum.

Bu tarz soğutucular zaten işlemciyi tam yük de 60-65 dereceyi geçirmiyorlar bile kavurucu yaz sıcaklarında.

Yani günümüzde 7500F gibi bir canavar için bile kule tipi yetiyor bende sıvı soğutucuyu gereksiz bulanlardanım mesela şunu alabilirsin. Millet artık sıvı soğutmayı görüntü amaçlı alıyor dostum.

Bu tarz soğutucular zaten işlemciyi tam yük de 60-65 dereceyi geçirmiyorlar bile kavurucu yaz sıcaklarında.
tamamdir bunu kaydediyorum başka hava sogutucu f/p önerin varsa alirim tesekkur ederjm sivi sogutucudan vazgectim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı