Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Turkcell (faturasız) > sınırsız whatsapp ve bip + sınırlı youtube, fizy, eba
Vodafone (faturalı) > sınırsız iletişim paketi (whatsapp, telegram, facebook messenger, signal, bip, yaay) + sınırsız sosyal paketi (X, instagram, facebook) > İnternet paylaşımı (tethering) yapamaz yazıyor.

Bunlardan herhangi birini rootsuz bir şekilde laptopta nasıl kullanabilirim?

@EkmekArasiHDD @387354 @İzmirli Gurme
Turkcell için bilgim yok. Bu yöntemleri aramayalı birkaç yıl oluyor. 40 GB kotam var Turkcell'de ve fazla fazla yetiyor şimdilik.

Turkcell (faturasız) > sınırsız whatsapp ve bip + sınırlı youtube, fizy, eba
Vodafone (faturalı) > sınırsız iletişim paketi (whatsapp, telegram, facebook messenger, signal, bip, yaay) + sınırsız sosyal paketi (X, instagram, facebook) > İnternet paylaşımı (tethering) yapamaz yazıyor.

Bunlardan herhangi birini rootsuz bir şekilde laptopta nasıl kullanabilirim?

@EkmekArasiHDD @387354 @İzmirli Gurme
Amacın bu paketleri normal internet gibi kullanmak mı yoksa bu paketleri bilgisayarda da yine paket dahilinde kullanmak mı?

Amacın bu paketleri normal internet gibi kullanmak mı yoksa bu paketleri bilgisayarda da yine paket dahilinde kullanmak mı?
Hocam mümkünse normal internet olarak laptopta kullanmak istiyorum. Değilse paket olarak da olur.

Peki normal internet olarak nasil kullanabilirim?
O konuda ben yardımcı olamıyorum. Ama yolunu buldun diyelim, bir program ile telefonda kullanmayı başardın, o programın PC alternatifini kullanarak PC'de de normal internet olarak kullanabilirsin (TTL yine 65 olacak).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı