3.000 TL bütçe için mekanik klavye önerisi

Bütçe
3000 TL
Merhaba öncelikle, 3000TL'lik bir bütçe için mekanik klavye arıyorum. Yazı yazıyorum ve oyun oynuyorum fakat rekabetçi oyunlarla aram yok hikayeli veyahut Co-op oynarım genelde, sesli olmasını istemiyorum ve %60'dan küçük olmazsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Madlions MAD68HE önerimdir.

Akko fun 60 Pro alması çok daha iyi olur.

Madde yaşayan var hocam, o yüzden önermiyorum bende. FUN60 Pro da daha görmedim.
Haklısın kullanıcı hatası sebebiyle de keypress yaşanmış olabilir.

Gaminggentrden akko klavyelere bakabilirsin.

Madlions aşırı hoşuma gitti nedense? Çok tok bir duruşu var ve manyetik switch olması dikkatimi çekti. Sanırım tuşlara basım gücüne göre az veya çok iletim yapıyor. Direkt alasım geldi

Neden her klavye öneri konusunda Rampage önerdiğinizi anlayamadım. Rampage alınmaz.

Madlions aşırı hoşuma gitti nedense? Çok tok bir duruşu var ve manyetik switch olması dikkatimi çekti. Sanırım tuşlara basım gücüne göre az veya çok iletim yapıyor. Direkt alasım geldi
SOCD gibi özellikleri sayesinde CS:GO gibi oyunlarda üst düzey peek deneyimi sağlar. Aula almasaydım kesinlikle bunu alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…