Sizlerden istediğim eksik gördüğünüz veya Şunun yerine Şu olur dediğiniz parçaları yorum olarak bana bildirmeniz ve yardımcı olmanız. Şimdiden teşekkür ederim. ▼ Bütçe ▼ Max. 3.000 TL
NOT : İşlemcinin O.C özelliğinden yararlanarak 4.4 GHz gibi bir değer elde etmeyi planlıyorum. Düşünce ve görüşlerinizi yorum olarak iletirseniz sevinirim.
Yanlış yorum yapmayalım sistem dengesiz ve yanlış gözüküyor.
- 2500 TL (monitör, klavye vb. çıkarılırsa) sisteme G3258 koymak anlamsız. OC yapıp çıkarsan bile sistem stabil çalışmayabilir ve 2 çekirdekli olduğu için yeni gelecek oyunlarda sorun çıkarabilir. Zaten T2 Mini ile çok büyük çapta OC yapman çok zor.
- 16 GB ram çok gereksiz, günümüzde 4 GB tüm oyunları rahatlıkla çalıştırmaktadır. Yine de ilerisi için 8 GB uygundur.
Eğer amacın oyun oynamaksa SSD'yi çıkarıp alttaki sistemi kurmanı tavsiye ederim.
(Klavye olarak aydınlatmalı Bloody B120 tercih edilebilir)
OC yapmak çok istiyorsan AMD işlemcilere yönelebilirsin. FX 8320 bu bütçe için uygundur.
Beyler hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. M.Hakan bu işlerden öyle pek anlamam acaba facebook'tan falan eklesem özel olarak sorabilirmiyim soracaklarımı ? Yardım etmen için.