Öncelikle merhaba, klavye arıyorum çok kararsız kaldım. Bir sürü marka var. Oyun oynamak için arıyorum.
![]()
VGN A75 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
500TL aşarım derseniz bunu alın, manyetik switch, oyunlar için iyidir.
Öncelikle merhaba, klavye arıyorum çok kararsız kaldım. Bir sürü marka var. Oyun oynamak için arıyorum.
Aslında hepsi olabilir yön tuşları olsa yeter min switch olarak red olabilir Brown olabilirHocam ne gibi kriterleriniz var şu switch olsun şu renk olsun %60 olsun gibi.
Max 3200 zorlayabilirim![]()
VGN A75 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
500TL aşarım derseniz bunu alın, manyetik switch, oyunlar için iyidir.
Almayın.Peki şu klavye nasıldır ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57
neden ne gibi bir sıkıntısı var acabaAlmayın.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Neden ne gibi bir sıkıntısı var acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.