3.000 TL klavye önerisi

Bütçe
3000 ve üzeri

YAPZC2124

Femtopat
Daha fazla  
Selamın aleyküm arkadaşlar,
Klavye bakıyorum, 3000 TL bütçem var. Biraz daha ekleyebilirim ama düşük olursa daha iyi olur. Ben MCHOSE G75 Pro %75 Cabbage Tofu V3 mü yoksa Matcha Latte mi almalıyım diye düşünüyorum. Sizce MCHOSE G75 Pro mu almalıyım? Alırsam hangi switch’i tercih etmeliyim? Yoksa MCHOSE yerine Aula mı, Mad 60 mı almalıyım? Gerçekten şaşırdım.

MCHOSE G75 Pro’nun sesi çok güzel, oyun için üst düzey ama Mad 68 de, Aula da güzel. Klavyeden pek anlamıyorum. Sizce hangisini almalıyım? Hem yazı için kullanacağım hem de oyun için. Klavyenin sade ve şık durması da önemli.

75%, 60% veya 68% olsun %100'lük bir klavye olmasın. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm arkadaşlar,
Klavye bakıyorum, 3000 TL bütçem var. Biraz daha ekleyebilirim ama düşük olursa daha iyi olur. Ben MCHOSE G75 Pro %75 cabbage tofu V3 mü yoksa matcha latte mi almalıyım diye düşünüyorum. Sizce MCHOSE G75 Pro mu almalıyım? Alırsam hangi Switch'i tercih etmeliyim? Yoksa MCHOSE yerine Aula mı, mad 60 mı almalıyım? Gerçekten şaşırdım.

MCHOSE G75 Pro'nun sesi çok güzel, oyun için üst düzey ama MAD68'de, Aula da güzel. Klavyeden pek anlamıyorum. Sizce hangisini almalıyım? Hem yazı için kullanacağım hem de oyun için. Klavyenin sade ve şık durması da önemli.

75%, 60% veya 68% olsun %100'lük bir klavye olmasın. Önerilerinizi bekliyorum.

MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye manyetik istiyorsan bunu öneririm
Mekanik olarak da G75 Pro al geç derim zaten stokta olan tek cabbage tofu sanırım.

MCHOSE G75 Pro al geç.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu matcha latte v2'nin ses videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu da cabbage tofunun ses videosu:

si
MCHOSE G75 Pro al geç.

Bu matcha latte v2'nin ses videosu:

Bu da cabbage tofunun ses videosu:

sizce hangisi güzel

İkisi de güzel hoşuna gideni al. Ben daha ince bir sese sahip olduğu için matcha latte alırdım.
matca latteyi nerden alırım matca latte v3 varmı yada v2 yada v4 aralarından en iyisi sizce hangisi ve linkini atarmısnız rica etsem bulamadım ben

Gaming.Gen.TR TR'den al derim mümkünse.
neden hocam mchosenin resmi sitesinden alırsam birşey olurmu hem orda matca lattede var matca latte yok galiba hiçbir yerde stoklarda

Son düzenleme:
Matca latteyi nereden alırım matca latte V3 var mı ya da V2 ya da V4 aralarından en iyisi sizce hangisi ve linkini atarmısnız rica etsem bulamadım ben.

Neden hocam MCHOSE'nin resmi sitesinden alırsam bir şey olur mu hem orada matca lattede var matca latte yok galiba hiçbir yerde stoklarda.

Resmi sitesinden alırsan vergilerle gümrük sınırını aşmış olacaksın zor yani ülkeye sokman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı