Nicolas Maduro

• Konuyu başlatan XAX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 470

Sizce devletin başına kim geçmeli ?

• Oy verenlerin toplamı
    19

XAX

Decapat
Açıkcası Amerika yine Irak (v.b) ülkelere yapacağı gibi Venezuela'ya da bi güzel sanki hiçbir şey yokmuş gibi konmak istiyor. Ancak Maduro yönetimi direniyor, bir yandan da darbe ile yanıp tutuşan halk yönetimi indirmek istiyor. Bana soracak olursanız; Ben ne komunist nede milliyetciyim ancak Maduro'yu destekliyorum. Eğer Maduro desteklenmez ise Amerika servetine servet, şanına şan katacak.
20190131-venezuela-nicolas-maduro.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sandıktan çıkan başa geçmelidir, sonuçta geminin yolcuları Venezuela halkı ve kaptanı belirlemek onların hakkıdır.

• Beğen
İfadeler: XAX
Halkı dışarıdaki köpek kedi yiyecek kadar açlığa düşmüş durumda. Biliyorum çıkarımız için Maduro'nun kalınması isteniyor fakat bu gidişle inanın ister Amerika müdahale etsin veya etmesin Maduro düşecek durumda. Kendi çevresi ve yakınları paraya gömülmüşken halkını unutan aç bırakan adamı kim neden umursar? Para birimine bakın son dönemlerde nasıl kayıp yaşadığı belli durumu düzeltmezse kendi tahtından kendi inmek zorunda kalır bana kalırsa.

Yıl 2026, Amerika Venezuela'ya çöktü. Venezuela'daki geçici devlet başkanına da baskılar sürüyor. Eğer itaat etmezse sonu Maduro gibi olacakmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı