Bütçe 3 bin TL, HP-Canon-Epson tercihim olur. Bir lazer yazıcı önerebilir misiniz?
Bütçe 3 bin TL, HP-Canon-Epson tercihim olur. Bir lazer yazıcı önerebilir misiniz?
Arkadaş lazer istemiş.
Benim attığım nasıl model?![]()
HP Laser MFP 135w Fotokopi/ Tarayıcı/ Wifi/ Airprint Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı 4ZB83A Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HP Laser MFP 135w Fotokopi/ Tarayıcı/ Wifi/ Airprint Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı 4ZB83A fiyatı ve özelliklerini incelemek içinwww.mediamarkt.com.tr
Arkadaş lazer istemiş.
Mürekkepli kartuşlu yazıcı. Attığınız yazıcının özelliklerini bilmesem bile genel olarak kartuşlu yazıcılar uzun süre kullanılmadığında kartuşları donma yapabiliyor. Belli yöntemlerle ısıtılarak vs. açılabiliyor ama açılmadığı zamanlar kartuş değişimi gerekebiliyor. Kartuşları da genelde pahalı oluyor. Renkli kullanılmayacaksa Tonerli lazer yazıcılar daha karlı oluyor.Benim attığım nasıl model?
Attığınız model iyi görünüyor ama ne yazık ki renkli lazım. Açıklamaya da yazmayı unutmuşum. Renkli lazer yazıcı önerebilir misiniz?Mürekkepli kartuşlu yazıcı. Attığınız yazıcının özelliklerini bilmesem bile genel olarak kartuşlu yazıcılar uzun süre kullanılmadığında kartuşları donma yapabiliyor. Belli yöntemlerle ısıtılarak vs. açılabiliyor ama açılmadığı zamanlar kartuş değişimi gerekebiliyor. Kartuşları da genelde pahalı oluyor. Renkli kullanılmayacaksa Tonerli lazer yazıcılar daha karlı oluyor.
Hangisini önerirsiniz? Laser MFP 137 gayet cazip görünüyor ama henüz kararımı vermedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.