![]()
EPOMAKER HE75 Tri Mechanical Black Pink Klavye
EPOMAKER Flamingo Anahtarları ile donatılmış HE75 mekanik klavye, benzersiz hassasiyet ve kontrol ile pürüzsüz ve duyarlı bir şekilde çalışır.www.gaming.gen.tr
Manyetiklerin mekaniklerden farkı yok ama sen bilirsin. MCHOSE Ace 68 bakabilirsiniz.Manyetik switch önerisi demiştim ama.
Görmemişim kusura bakmayın. Manyetik almanızı önermem yeterli bir avataj sağlamıyor.Manyetik switch önerisi demiştim ama.
Görmemişim kusura bakmayın. Manyetik almanızı önermem yeterli bir avataj sağlamıyor.
Hard FPS oynamıyorsanız malzeme kalitesi ve hissiyat tarzı özelliklerden kısmanın manası yok.Neden anlamadım.
Hard FPS oynamıyorsanız malzeme kalitesi ve hissiyat tarzı özelliklerden kısmanın manası yok.
İnsan gözü klavyelerde 1K ve 8K arasındaki farkı anlayamıyor. Rapid triggerde aman aman bir şey değil asla.Bilmiyorum merak ediyorum snaptap i veya 8K Hz gerçekten değişiklik sağlıyor mu rappid triggeri falan merak ettiğim için almak istiyorum.
İnsan gözü klavyelerde 1K ve 8K arasındaki farkı anlayamıyor. Rapid triggerde aman aman bir şey değil asla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.