3.000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

revaltofgiria

Hectopat
Öncelikle herkese merhabalar. 7 senedir kullandığım bilgisayarı artık değiştirme vaktinin geldiğini düşündüm ve bana yeni bir sistem lazımdı. Bu 7 senelik sistemden biraz bahsedeyim ;
Intel Pentium Çift Çekirdekli E5500 2.80 GHz
2 GB RAM
ve Nvidia GeForce GT 9500 1 GB Ekran kartı
Bu yaz acaba bi kaç upgrade ile canlandırabilir miyim ? Bu sisteme R7 240 2 GB ekran kartı ile 2 GB RAM daha taktım ve sonuç nedense eski bilgisayarım performansından kötüydü garip bir şekilde ben de pek anlamıyorum bu işlerden. Eskiden aldığım FPS değerlerini çok nadir görüyordum. Ben bir bilgisayarı 7 sene kullandım ve alacağım bilgisayarı da yeni nesil oyunları kaldırmasını ve beni bir 7 sene olmasa da 3-4 sene gitmesini istiyorum. Bana monitör dahilinde bir sistem tavsiyelerinizi yazarsanız mutlu olurum. İyi Sosyaller !

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı eski sistemlere yükseltme yapınca darboğaz oluşabiliyor. Masaüstünde bile bunu hissedebiliyorsun. ECS AM2 anakart eski bir sisteme GT 630 takmıştık, BIOS ekranı bile kasıyordu.
Sistem Tavsiyeleri - Technopat
Sistem tavsiyelerimize göz atınız.

Öncelikle herkese merhabalar. 7 senedir kullandığım bilgisayarı artık değiştirme vaktinin geldiğini düşündüm ve bana yeni bir sistem lazımdı. Bu 7 senelik sistemden biraz bahsedeyim ;
Intel Pentium Çift Çekirdekli E5500 2.80 GHz
2 GB RAM
ve Nvidia GeForce GT 9500 1 GB Ekran kartı
Bu yaz acaba bi kaç upgrade ile canlandırabilir miyim ? Bu sisteme R7 240 2 GB ekran kartı ile 2 GB RAM daha taktım ve sonuç nedense eski bilgisayarım performansından kötüydü garip bir şekilde ben de pek anlamıyorum bu işlerden. Eskiden aldığım FPS değerlerini çok nadir görüyordum. Ben bir bilgisayarı 7 sene kullandım ve alacağım bilgisayarı da yeni nesil oyunları kaldırmasını ve beni bir 7 sene olmasa da 3-4 sene gitmesini istiyorum. Bana monitör dahilinde bir sistem tavsiyelerinizi yazarsanız mutlu olurum. İyi Sosyaller !
Eki Görüntüle 250039

bandicam 2017-07-24 11-25-43-125.jpg

bandicam 2017-07-24 11-25-55-997.jpg

Toplam: 3115. 24 Tl

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı