3000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

R

Redburne

Ziyaretçi

Arkadaşlar yakında PC alacağım, böyle bir sistem topladım. Bütçem mönitör dahil 3.000 TL. GTA 5, Minecraft, ETS 2, CS GO, BF1 gibi oyunları oynuyorum (Minecraft'ı kardeşim oynuyor :D) Sizce bu paraya iyi bir sistem mi? Mönitor ve başka kasa önerileriniz varsa açığım. Ha bir de size ayrıyeten birkaç sorum olacak.

1-Aklımda işlemciyi i5 6400 yapmak var (bütçeyi biraz aşıyor ama) sizce böyle bir şey yaparsam çok fazla FPS farkı olur mu?
2-Bu anakart bu sisteme veya i5 6400 işlemciye düşük kalır mı? FPS düşmesi yaratır mı? Yani kısacası anakartın FPS'e etkisi olur mu? Ve de anakart, RAM, işlemci birbiriyle uyumlu mu?
3- i3 6100 ile GTX 1050 Ti ile daroğaz olur mu?
4- Ekran karti DVI-D girisli, DVI girisli monitore dogrudan cevirici kullanmadan goruntu verir mi? Buna uygun monitor onerir misiniz, max 400 TL. Başka kasa öneriniz varsa yazabilirsiniz.
5- Son olarak İnventus, Sinerji, Teknobiyotik, Vatan vs. güvenilir mi?

Biliyorum biraz fazla soru sordum ama emin olmak istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
 
  • Intel Core I3 6100
  • Asrock H110M
  • Kingston 8GB DDR4 2133 MHz RAM
  • RX 470 4GB
  • 1TB HDD
  • 256 GB SSD
  • Frısby FC-8860G 500W Kasa
Sorulara gelecek olursak. Sizin sisteminiz kötü. Bu sistemde ise yaparsanız daha iyi performans alırsınız. Anakart sistem performansına etki etmez. Topladığım sistemde işlemciyi yükseltirseniz darboğaz olmaz. Evet siteler güvenli. Monitör sorusunu ise bilenler cevaplasın.
 
Monitör dahil 3140 TL tuttu, eğer bütçemi aşar diyorsanız daha düşük seviyeli bir monitör alabilirsiniz. Fakat sistemden kısmayın gayet güzel oldu.
Screenshot_10.png


Dediğiniz sitelerden alışveriş yapıpta memnun kalan bir çok arkadaş var. Güvenilirdir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı