3.000 TL mouse pad önerisi

Bütçe
3.000 TL

asahesdeath

Femtopat
Yer
From Heaven
Daha fazla  
Meslek
profeyşinıl cs pileyır
Wraith Ace Series Storm'dan geçeceğim. Speed kullandım uzun bir zaman ama Hybrid denemek istiyorum artık. Speed önerirseniz ve bunu al derseniz sesimi çıkarmam ama. Control hiç istemiyorum aşırı yavaş ve rahatsız hissettiriyor. Ne önerirsiniz? Büyük mouse pad sevmiyorum Ace Series gibi olmasını isterim. Genellikle Valorant ve CS2 gibi oyunlar oynuyorum hikayeli oyunlarla aram çok yok. 1600 DPI+2.25 Sens kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler.

@ca9an hocamın dediği gibi acelen yoksa zero veya Type-99 bekle veya 2.ele bak. Eğer acil öneri istersen bunlara bak.
Çok kontrollü bir ürün değil ama hafif ağırlığını veriyor.
SR a göre biraz daha ağır.

Ohoo diğerlerini de atacaktım da Kaiser maşallah…

@ca9an hocamın dediği gibi acelen yoksa Zero veya TYPE-99 bekle veya 2.ele bak. Eğer acil öneri istersen bunlara bak.
Çok kontrollü bir ürün değil ama hafif ağırlığını veriyor.
SR a göre biraz daha ağır.

Şu ESPTiger'lar çok hoşuma gidiyor ama malum aile evi 😀... Düz renk önerirseniz daha tatlı olur. Veya hangisini almalıyım?

İkinci elde kullanılmamış ve sıfır bulursun bundan. Cam denemek istersen çok iyi seçenek bence. Fırıldak gibi de döndürmüyor.

Forumdaki en sevdiğim şey yüksek bütçeli pad önermek. PO Ying Speed gibi bir hibrit eğer normal hibritlere nazaran biraz daha hız istenirse bakılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı