3.000 TL RAM önerisi

Lyd19011

Hectopat
Merhaba, anakartım: Gigabyte A520 mk v2.
Maximum bütçem 3.000 TL. Şu an RAM'lerim 2x8 16 GB RAM var. 32 GB'a yükseltmek istiyorum, önerileriniz nelerdir?

Sorduğum çoğu kişi Kingston önermiş neden Kingston diğer RAM'lardan farkı nedir özellikle attığınız RAM'ın aynısı önerdi arkadaşlarımda.
Bu var bir de bu RGB özellik açısından ne fark var uyuyor mu bu da?

1724867164107.png

Birazdah arttırıp bunu alsam olur mu PC'ye uyar mı?

Son düzenleme:
Sorduğum çoğu kişi Kingston önermiş neden Kingston diğer RAM'lardan farkı nedir özellikle attığınız RAM'ın aynısı önerdi arkadaşlarımda.

Kingston RAM, çeşitli nedenlerle popüler ve tercih edilen bir marka olabilir:
  1. Güvenilirlik: Kingston, uzun yıllardır bellek ve depolama çözümleri üreten köklü bir markadır. Kaliteli ve dayanıklı ürünleri ile bilinir, bu da kullanıcılar arasında güven oluşturur.
  2. Performans: Kingston, hem günlük kullanıcılar hem de oyun ve yüksek performans gerektiren uygulamalar için çeşitli RAM seçenekleri sunar. Bu ürünler genellikle iyi performans ve hız sunar.
  3. Uyumluluk: Kingston RAM modülleri, geniş bir anakart ve sistem uyumluluğu sunar. Bu, farklı bilgisayar ve laptop modelleri ile uyumlu oldukları anlamına gelir.
  4. Çeşitlilik: Kingston, farklı bütçelere ve ihtiyaçlara hitap eden birçok RAM seçeneği sunar. Hem standart hem de yüksek performanslı bellek modülleri bulunabilir.
  5. Garanti ve Destek: Kingston, ürünlerine genellikle uzun süreli garanti sunar ve müşteri desteği konusunda da iyi bir üne sahiptir.
  6. Fiyat-Performans Oranı: Kingston, uygun fiyatlı ürünleri ile iyi bir fiyat-performans oranı sunar, bu da onu bütçesi sınırlı kullanıcılar için cazip kılar.
Bu nedenlerle, Kingston RAM, hem bireysel kullanıcılar hem de profesyoneller tarafından sıkça tercih edilmektedir.

Bu var bir de bu RGB özellik açısından ne fark var uyuyor mu bu da?

Hocam RGB olması tercih meselesi.

Birazdah arttırıp bunu alsam olur mu PC'ye uyar mı?

Son düzenleme:
Kingston RAM, çeşitli nedenlerle popüler ve tercih edilen bir marka olabilir:
  1. güvenilirlik: Kingston, uzun yıllardır bellek ve depolama çözümleri üreten köklü bir markadır. Kaliteli ve dayanıklı ürünleri ile bilinir, bu da kullanıcılar arasında güven oluşturur.
  2. performans: Kingston, hem günlük kullanıcılar hem de oyun ve yüksek performans gerektiren uygulamalar için çeşitli RAM seçenekleri sunar. Bu ürünler genellikle iyi performans ve hız sunar.
  3. uyumluluk: Kingston RAM modülleri, geniş bir anakart ve sistem uyumluluğu sunar. Bu, farklı bilgisayar ve laptop modelleri ile uyumlu oldukları anlamına gelir.
  4. çeşitlilik: Kingston, farklı bütçelere ve ihtiyaçlara hitap eden birçok RAM seçeneği sunar. Hem standart hem de yüksek performanslı bellek modülleri bulunabilir.
  5. garanti ve destek: Kingston, ürünlerine genellikle uzun süreli garanti sunar ve müşteri desteği konusunda da iyi bir üne sahiptir.
  6. fiyat-performans oranı: Kingston, uygun fiyatlı ürünleri ile iyi bir fiyat-performans oranı sunar, bu da onu bütçesi sınırlı kullanıcılar için cazip kılar.
Bu nedenlerle, Kingston RAM, hem bireysel kullanıcılar hem de profesyoneller tarafından sıkça tercih edilmektedir.

Hocam RGB olması tercih meselesi.

1724917299240.png

Hocam 32x2 destekliyor yani değil mi ben çok anlamıyorum?

Hocam 32x2 destekliyor yani değil mi ben çok anlamıyorum?

Bu ifade, bilgisayarınızın anakartının iki adet DDR4 DIMM yuvasına sahip olduğunu ve her bir yuvanın en fazla 32 GB kapasiteli bellek modüllerini destekleyebileceğini belirtir. Toplamda, anakart 64 GB'a kadar sistem belleği desteği sunar. İşte terimlerin açıklamaları:

• 64 GB'a kadar sistem belleği: Anakartınızın toplamda 64 GB RAM kapasitesini destekleyebileceği anlamına gelir.
  • 32 GB tek DIMM kapasitesi: Her bir DIMM yuvasına takılabilecek maksimum bellek modülü kapasitesidir. Yani, tek bir DIMM modülü 32 GB'a kadar olabilir.
  • 2 x DDR4 DIMM yuvası: Anakartınızda iki adet DDR4 bellek modülü takabileceğiniz yuva olduğunu gösterir.
Kısacası, bu anakartla iki adet 32 GB'lık DDR4 RAM modülü kullanarak toplamda 64 GB RAM'e ulaşabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı