3.000 TL Sistem Tavsiyesi

Üstadı'm

Decapat
Arkadaşlar 3000 TL'ye bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Sizce nasıl, daha iyisi bu fiyata var mıdır?

Özellikler:
AMD Ryzen 5 1600 işlemci
ASUS ROG STRIX RX 570 4 GB ekran kartı
3000 MHz Crucial 8 GB RAM
460W İzoly Kasa
240 GB SSD
ASUS Prime A320M-F Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa ve PSU leş gibi. Anakart B450M seçilmeli.
Kasa ve PSU olarak şunları al:
Kasa: FSP CMT110A ya da Zalman S2.
PSU: FSP 500W.

Anakart: Gigabyte B450M S2H (400 TL)
Kasa ve PSU leş gibi. Anakart B450M seçilmeli.
Kasa ve PSU olarak şunları al:
Kasa: FSP CMT110A ya da Zalman S2.
PSU: FSP 500W.

Anakart: Gigabyte B450M S2H (400 TL)

Hocam ileriye dönük sistemi yükseltme düşüncem yok oyun fps ini yükseltmeyecekse gereksiz bence

Her şey FPS değil. Dediğim gibi berbat ürünler. PSU sistemin kalbidir, dandik bir şey aldığınızda 100 lira fazla vermedim diye 3.000 liralık sistemden olma şansınız var. Daha sabah konusunu gördüm Hadron PSU'dan yanık kokusu geldi diye. Almayın işte dandik ürünleri. Hem elektrik faturanıza yansıyor hem sisteminizi çöp ediyor.
Kasa konusuna gelirsek de hava akışı berbat, sonra sistemim ısınıyor diye konular açılıyor. Dediğim değişiklikleri yap ve al.

Her şey FPS değil. Dediğim gibi berbat ürünler. PSU sistemin kalbidir, dandik bir şey aldığınızda 100 lira fazla vermedim diye 3.000 liralık sistemden olma şansınız var. Daha sabah konusunu gördüm Hadron PSU'dan yanık kokusu geldi diye. Almayın işte dandik ürünleri. Hem elektrik faturanıza yansıyor hem sisteminizi çöp ediyor.
Kasa konusuna gelirsek de hava akışı berbat, sonra sistemim ısınıyor diye konular açılıyor. Dediğim değişiklikleri yap ve al.
Hocam demek istediğiniz PSU nun gücü düşük bir model mi alayım?
Attığım sistemi alabilirsin.
Hocam dediğim sistemi yerel bir bilgisayarcıdan alacam yani bire bir muhatabım ama özellikle Teknobiyotik in müşteri hizmetleri baya sıkıntılı diye duydum sence o riski almaya değer mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı