Bütçe: 2500-3000.
PC toplamak istiyorum fakat babam internetten almama izin vermiyor. O yüzden Vatan'dan toplayacak gibiyiz. Acaba bu bütçeyle hangi parçaları toplayabilirim?
Babanızı ikna edip özelleştirerek Pollux3APU almanızı öneririm.
Babami ikna etmesi aşırı zor. Güvenemiyor internetten alisveris yapmaya. Lütfen taktik verim.
Kütahya'da yaşıyorum.Aslinda burada magazalari olsa izin verecek.Alan kişileri vs gösterebilirsiniz. Eğer İstanbul'da iseniz internette PC satışı yapan pek çok firmanın mağazaları var oradan alabilirsiniz.
Elimde 15 senelik pc var kasa ve hdd haric hepsini degistirmeyi dusunuyorum.Alan kişileri vs gösterebilirsiniz. Eğer İstanbul'da iseniz internette PC satışı yapan pek çok firmanın mağazaları var oradan alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.