3.000 TL'ye Creative pebble Plus 2.1 alınır mı?

Hocam oyun, müzik, film için ses temizliği ve bass yeterliliği olarak hangisini önerisiniz kararınıza göre alacağım😁.(masamı'da çekeyim biraz düzensiz😅.

Yazmayacaktım ama merakım içimi yiyip bitirdi😅. Ucuz fiyat bandında soundbarlar daha mı iyi oluyor😁.

Bürçenizi vs. bilmiyoruz.
Kendi konunuzu açmanızı öneririm daha çok ve daha iyi öneriler yapılabilir.

Alınmaz.
Yurt dışından 500 TL iken almıştım ses kalitesi vs. iyi ancak bu para verilmez.
Ayrıca hoparlör 35 watt değil 8-16 watt.

Hocam bende pebble Plus veya V3 arasında kalmıştım çift monitörlü bir sistemim var yeterli alanım var masam büyük haliyle ama müzik kalitesi, sinema tarzı bir ortam için hala fikriniz C400 mü acaba?

Hocam bende pebble Plus veya V3 arasında kalmıştım çift monitörlü bir sistemim var yeterli alanım var masam büyük haliyle ama müzik kalitesi, sinema tarzı bir ortam için hala fikriniz C400 mü acaba?

Hocam V3 hakkında bilgim yok, C400 kullandım bir süre, ses kalitesi vs. güzeldi, tek sıkıntı LED ekranı olmadığı için ayar yaparken bir kadının sesini duyuyorsunuz ve ses seviyesini üstündeki 5 tane LED ışıktan anlıyorsunuz, onun haricinde cihaz güzel ses kalitesi iyi, basları ayrı kabinli subwooferlı hoparlörlere göre tabii ki az.

Çok kararsız bırakıyor kağıt üstünden değerlendirmek yan yana duyarak hissetmek lazım. İkisi de mantıklı geliyor karar vermek zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı