M3S Varun modeli için bakmıştım ben hocam.Biraz geriden geliyorum, kusura bakmayın. Darmoshark m3s maxin incelemesi var mıydı hocam? Ben görmedim çünkü.
@emir2434 Hocam konu sizin için biraz boşa uzamış olabilir. Ben hocalarımın konuştukları mouselar arasında hepsinin alınabilir olduğunu düşünüyorum, hiçbirinin sizi üzeceğini düşünmüyorum, hepsi kendi fiyatına göre gayet iyi fareler.
Sadece claw istediğiniz için şunu söylemek istedim, claw için daha çok Scyrox V8 önerilir ama sen shape olarak pulsefire' a benzesin istemişsin ve aralarında ona en çok benzeyen Scyrox V6 ve genelde palm için öneriyorlar V6 yı.
Eki Görüntüle 2478027
Anlatmak istediğim claw için V8 önerirler genelde konulara bakarsan ama sen bu şekilde rahat ediyorsan V6 alıp claw da kullanabilirsin. Ayrıca scyrox iyi bir fare olsa da skatezlerinden genel olarak çoğu kişi memnun değil, bunu da belirteyim. Kalan kısım senin tercihine kalıyor hocam, hepsi yeterince kaliteli mouse ve bunlara ek olarak da bildiğim modelleri eklerim alta.
Hangisi sana daha uygunsa onu seçmeni öneririm.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Zaopin Z2 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Zaopin Z2 Mini 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu siteden boyut ve shape karşılaştırması yapabilirsin.
Compare Mice - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
M3S Varun modeli için bakmıştım ben hocam.
İnceledim biraz da pek alakaları yok gibi, orada hatam olmuş.
Darmoshark M3 Review
Darmoshark is a brand known for their budget offerings, and the ambidextrous M3 is one of them. Equipped with PixArt's PAW3395 sensor, Kailh GM 8.0 main button switches, and a 58 g lightweight build, the M3 comes with both 2.4 GHz and Bluetooth connectivity, along with up to 83 hours of battery...www.techpowerup.com
M3 için var ama.
@emir2434 hocam konu sizin için biraz boşa uzamış olabilir. Ben hocalarımın konuştukları fareler arasında hepsinin alınabilir olduğunu düşünüyorum, hiçbirinin sizi üzeceğini düşünmüyorum, hepsi kendi fiyatına göre gayet iyi fareler.
Sadece claw istediğiniz için şunu söylemek istedim, claw için daha çok Scyrox V8 önerilir ama sen shape olarak PulseFire'a benzesin istemişsin ve aralarında ona en çok benzeyen Scyrox V6 ve genelde palm için öneriyorlar v6'yı.
Eki Görüntüle 2478027
Anlatmak istediğim claw için V8 önerirler genelde konulara bakarsan ama sen bu şekilde rahat ediyorsan V6 alıp claw da kullanabilirsin. Ayrıca Scyrox iyi bir fare olsa da skatezlerinden genel olarak çoğu kişi memnun değil, bunu da belirteyim. Kalan kısım senin tercihine kalıyor hocam, hepsi yeterince kaliteli mouse ve bunlara ek olarak da bildiğim modelleri eklerim alta.
Hangisi sana daha uygunsa onu seçmeni öneririm.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Zaopin Z2 4K Wireless Mouse
Zaopin Z2 Mini 4K Wireless Mouse
Bu siteden boyut ve shape karşılaştırması yapabilirsin.
Compare Mice - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
Tabi hocam gayet kalitelidir alabilirsin. Skatezleri konusunda da sorun yaşarsan wraithden 200-300 liraya dot skatez alıp halledersin daha sonrasında.Saolasin aslinda nasıl tuttugum cok değişiyor Mac icinde mousei biraz sıktığım icin ondan dolayi yanlış belirtmis olabilirim ama sekil olarak aynisi olan bir şey onermeniz sevindirdi. Eger bahsettiginiz diger fareler ile ayni sensör özelliklerine sahipse bunlardan tercih edeceğim
Tabii hocam gayet kalitelidir alabilirsin. Skatezleri konusunda da sorun yaşarsan Wraith'den 200-300 liraya dot skatez alıp halledersin daha sonrasında.
Hayır takılma oluşacak kadar da sorun yaratmaz hocam.Skatezleri nasıl sorun yaratir HyperX fareyi oyunda takilma yaptigi icin değiştireceğim bu tarz sorun yaratır mi?
Tekrardan sağolunHayır takılma oluşacak kadar da sorun yaratmaz hocam.