- Makaleler
- 11
Kişisel örnek derken neyden bahsettiğimi çok iyi biliyorsun bence"Konu sahibine daha kötü ürün almaya yöneltiyorsunuz."
Bu yorumun beni cidden güldürdü, senin düşünce ile de benim aynısını demem gerekiyor. Ama maalesef o kadar taraf tutan biri değilim.
"Böyle tartışmalarda kendi kişisel örnek verilmesi ve bundan gidilmesi çok saçma. Kişisel örnek verilip biraz desteklenebilir ama bundan gidilmez."
Kişisel örnek verilmez deyip, malzeme kalitesine önem verdiğin için donanımı daha iyi Mouse'lara kötü ürün demen de ayrı komediymiş.
Sence malzeme kalitesini mi karşılaştırdım, donanımı mı? Ve sence MCHOSE A5 Ultra mı alınmalı dedim? Kendi kafanda farklı yerlere çekmek yerine yazdığımı uyarlayıp cevaplaman daha yararlı olur.

Ben şahsen malzeme kalitesine önem verdiğimi söyledim, Fantech’i şöyle böyle yaptım olmadı yok şunu bunu hissetmedim deyip belirsiz yorumlar ortaya atmadım.
Ben sana kaynak site atıyorum, sen bana arkadaşının kullanıcı yorumu içeren konusunu atıyorsun.
Senin attığının aksine ben de Reddit kullanıcı yorumlarından bahsettim, benimkini geçerli kılmayıp seninkini kılan nedir?
Komedi olan sensin, çok mu battı da senin dediğinin aksine yorum yapıp duruyorsun?
Ayrıca dikkatli bakarsan ben malzeme kalitesi önemliyse veya donanım daha önemliyse diye ikiye ayırıyorum kral

Aynen öyle dedin, 3395 sensöre “düşülecekse” MCHOSE A5 Ultra alınabilir demiştin. 3950 ve 3395 arası farkı düşüş olarak değerlendirip sensöre göre mouse seçen bir arkadaş olarak önerilerime karışıyorsun.Sence malzeme kalitesini mi karşılaştırdım, donanımı mı? Ve sence MCHOSE A5 Ultra mı alınmalı dedim? Kendi kafanda farklı yerlere çekmek yerine yazdığımı uyarlayıp cevaplaman daha yararlı olur.