3.000 TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

"Konu sahibine daha kötü ürün almaya yöneltiyorsunuz."

Bu yorumun beni cidden güldürdü, senin düşünce ile de benim aynısını demem gerekiyor. Ama maalesef o kadar taraf tutan biri değilim.

"Böyle tartışmalarda kendi kişisel örnek verilmesi ve bundan gidilmesi çok saçma. Kişisel örnek verilip biraz desteklenebilir ama bundan gidilmez."

Kişisel örnek verilmez deyip, malzeme kalitesine önem verdiğin için donanımı daha iyi Mouse'lara kötü ürün demen de ayrı komediymiş.

Sence malzeme kalitesini mi karşılaştırdım, donanımı mı? Ve sence MCHOSE A5 Ultra mı alınmalı dedim? Kendi kafanda farklı yerlere çekmek yerine yazdığımı uyarlayıp cevaplaman daha yararlı olur.
Kişisel örnek derken neyden bahsettiğimi çok iyi biliyorsun bence 😃 Çıkmaya çalışma.
Ben şahsen malzeme kalitesine önem verdiğimi söyledim, Fantech’i şöyle böyle yaptım olmadı yok şunu bunu hissetmedim deyip belirsiz yorumlar ortaya atmadım.

Ben sana kaynak site atıyorum, sen bana arkadaşının kullanıcı yorumu içeren konusunu atıyorsun.
Senin attığının aksine ben de Reddit kullanıcı yorumlarından bahsettim, benimkini geçerli kılmayıp seninkini kılan nedir?
Komedi olan sensin, çok mu battı da senin dediğinin aksine yorum yapıp duruyorsun?

Ayrıca dikkatli bakarsan ben malzeme kalitesi önemliyse veya donanım daha önemliyse diye ikiye ayırıyorum kral 😆

Sence malzeme kalitesini mi karşılaştırdım, donanımı mı? Ve sence MCHOSE A5 Ultra mı alınmalı dedim? Kendi kafanda farklı yerlere çekmek yerine yazdığımı uyarlayıp cevaplaman daha yararlı olur.
Aynen öyle dedin, 3395 sensöre “düşülecekse” MCHOSE A5 Ultra alınabilir demiştin. 3950 ve 3395 arası farkı düşüş olarak değerlendirip sensöre göre mouse seçen bir arkadaş olarak önerilerime karışıyorsun.

Ben sana kaynak site atıyorum, sen bana arkadaşının kullanıcı yorumu içeren konusunu atıyorsun.
Senin attığının aksine ben de Reddit kullanıcı yorumlarından bahsettim, benimkini geçerli kılmayıp seninkini kılan nedir?

Sana kullanıcı yorumu içeren konu mu atıyorum? Konuyu düzgünce okuduğuna emin misin? Konuda kişisel yorum yok, sadece karşılaştırma ve değerlere bakılıyor. Okumadığına eminim, ama sorun değil.
Buna yorumun ne, ee doğruladık. Şimdi ne diyeceksin, bekliyorum.

1745623844573.png

1745623822575.png

Bir kere attığın farenin gerçekten modelini gösteren bir kaynak ver bana, tamam diyeceğim. En başta orada hatalısın ve millete yanlış bilgiler verip duruyorsun.

Baksana dostum, buna da mı yalan diyorsun? Buradan da konuyu okumadan kullanıcı yorumu demen anlaşılıyor, konuyu okusan Realtek modeline de açıklık getirildi 😀

Aynen öyle dedin, 3395 sensöre “düşülecekse” MCHOSE A5 Ultra alınabilir demiştin. 3950 ve 3395 arası farkı düşüş olarak değerlendirip sensöre göre mouse seçen bir arkadaş olarak önerilerime karışıyorsun.

Sende malzeme kalitesini düşüş olarak değerlendirerek karışıyorsun maalesef.

Ayrıca dikkatli bakarsan ben malzeme kalitesi önemliyse veya donanım daha önemliyse diye ikiye ayırıyorum kral 😆

Bende ayırıyorum, özellikle söylemeye ihtiyaç duymama sebebim genele bakmak.

Sana kullanıcı yorumu içeren konu mu atıyorum? Konuyu düzgünce okuduğuna emin misin? Konuda kişisel yorum yok, sadece karşılaştırma ve değerlere bakılıyor. Okumadığına eminim, ama sorun değil.
Buna yorumun ne, ee doğruladık. Şimdi ne diyeceksin, bekliyorum.

Eki Görüntüle 2478016

Eki Görüntüle 2478015

En baştan adamakıllı bir kaynak verseydin ona göre tartışacaktık, anlamış oldun herhalde. En baştan beri sana kaynak site söyleyip duruyorum, sen bana gerçek olduğu belli bile olmayan şeyler söylüyorsun.

Umarım konu sahibi senin yanlış yöneltmelerinden dolayı pişman olmaz. Ortada belli bir MCU modeli yokken genellikle kullanılan ortada konuşulmuş, daha iyi falan diyorsun 😃 O mu değil mi belli bile değil. Seni belli çok batırmışlar, bir kere çıkmaya çalışıyorsun ama olmuyor. 3K bütçede Helios II Pro S ile MCHOSE A5 Ultra karşılaştırıp bir şeyler denemene şaşmamalı.
Öncelikle yanlışınız var hocam. MCU modeli belli zaten, konuyu düzgün okuduysan bunu rahatça anlarsın ve hepsi için sana kaynak gösterim konuda.
Realtek RTL8762GKH, modeli bu hocam. O konunun altında da zaten bu mcu nun hangi modellerde kullanıldığını kanıtlarıyla gösterdim ve kabul etmeniz gereken bir şey varsa nordicten 52840 dan daha güncel ve güçlü bir mcu. Dikkat edin daha iyi demedim çünkü o kısım tartışmaya açık ama kimse gelip kötü bir mcu olduğunu söyleyemez.
3950 ve 3395 arasında çok bir performans farkı olmadığı konusunda size katılıyorum.
Onun haricinde dediğin gibi mouselarda DPI sapması önemli ama diğer testleri de incelediysen anlarsın zaten, scyroxun dpi sapması normal denebilecek değerlerde. Çok yüksek olmadığı sürece de o kadar önemli bir şey değil.
Malzeme kalitesi konusunda hangisi daha iyidir ona bir lafım yok ve bana kalırsa tartıştığınız farelerin ikisi de alınabilir. Burada tercih konu sahibine kalıyor.

Ayrıca bu alıntıladığım mesajlardan sonrasını okumadım açıkçası, ona göre değerlendirirsen sevinirim.

Öncelikle yanlışınız var hocam. Mcu modeli belli zaten, konuyu düzgün okuduysan bunu rahatça anlarsın ve hepsi için sana kaynak gösterim konuda.
Realtek RTL8762GKh, modeli bu hocam. O konunun altında da zaten bu mcunun hangi modellerde kullanıldığını kanıtlarıyla gösterdim ve kabul etmeniz gereken bir şey varsa nordicten 52840'dan daha güncel ve güçlü bir mcu. Dikkat edin daha iyi demedim çünkü o kısım tartışmaya açık ama kimse gelip kötü bir mcu olduğunu söyleyemez.
3950 ve 3395 arasında çok bir performans farkı olmadığı konusunda size katılıyorum.
Onun haricinde dediğin gibi mouselarda DPI sapması önemli ama diğer testleri de incelediysen anlarsın zaten, Scyrox'un DPI sapması normal denebilecek değerlerde. Çok yüksek olmadığı sürece de o kadar önemli bir şey değil.
Malzeme kalitesi konusunda hangisi daha iyidir? Ona bir lafım yok ve bana kalırsa tartıştığınız farelerin ikisi de alınabilir. Burada tercih konu sahibine kalıyor.

3950 ve 3395 arasındaki farka bende katılıyorum. Fakat katılmadığım konu 3395 fareyi 3000 TL'ye almak. Bu da kişiden kişiye değişeceği için kendim için konuşuyorum. Malzeme kalitesine çok önem veren birine alma da demem. Ve evet, konuyu okusa zaten olay bitecekti. Ama maalesef kullanıcı yorumu demeyi tercih etti.

Öncelikle yanlışınız var hocam. MCU modeli belli zaten, konuyu düzgün okuduysan bunu rahatça anlarsın ve hepsi için sana kaynak gösterim konuda.
Realtek RTL8762GKH, modeli bu hocam. O konunun altında da zaten bu mcu nun hangi modellerde kullanıldığını kanıtlarıyla gösterdim ve kabul etmeniz gereken bir şey varsa nordicten 52840 dan daha güncel ve güçlü bir mcu. Dikkat edin daha iyi demedim çünkü o kısım tartışmaya açık ama kimse gelip kötü bir mcu olduğunu söyleyemez.
Onun haricinde dediğin gibi mouselarda DPI sapması önemli ama diğer testleri de incelediysen anlarsın zaten, scyroxun dpi sapması normal denebilecek değerlerde. Çok yüksek olmadığı sürece de o kadar önemli bir şey değil.
Malzeme kalitesi konusunda hangisi daha iyidir ona bir lafım yok ve bana kalırsa tartıştığınız farelerin ikisi de alınabilir. Burada tercih konu sahibine kalıyor.

Ayrıca bu alıntıladığım mesajlardan sonrasını okumadım açıkçası, ona göre değerlendirirsen sevinirim.
Eğer yanlış konuyu anlamadıysam sizin konunuz evet Realtek’in daha iyi olabileceğini anlatıyor.
Bizim tartışmamız A5 Ultra’nın hangi MCU’yu kullandığı ve malzeme kalitesiydi. O kadar araştırıp (Tartışmanın her saniyesi siteleri gezdim) A5 Ultra’nın Realtek MCU kullanmasından farklı olarak herhangi bir model örneği göremedim. Sadece Realtek yazılıydı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı