3.000 TL'ye kadar klavye ve mouse önerisi

Bütçe
2500-3000

alpi14

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, uygun fiyatlı klavye ve mouse aramaktayım. Elimde şu an Logitech G402 var ancak artık eskidi ve ağır geliyor. CS2 gibi FPS oyunları için hafif ve küçük bir mouse arıyorum. Glorious Model O- modelini buldum genel yorumları çok iyi ama forumda sevilmediğini gördüm. ChatGPT'ye atıp sordum çok iyi dedi ama kararsız kaldım. Bir arkadaş SteelSeries Prime önermiş. Ayrıca mekanik veya mekanik hisli klavye önerilerinize açığım. Bütçe 2500-3000 TL ikisi için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ikisi attigim konudaki yollar ile 3500 liraya falan geliyor. Butce cikmaz mi?

Ikisi attigim konudaki yollar ile 3500 liraya falan geliyor. Butce cikmaz mi?
Mchose l7 pro modeli hoşuma gitti açıkçası. Önerir misiniz diğer mouselardan farkı nedir?

Mchose l7 pro modeli hoşuma gitti açıkçası. Önerir misiniz diğer mouselardan farkı nedir?
Kötü model değil ama o şekilde klavyeye çok para kalmaz.

Yukarıda @kxy hocamın attığı klavyeyi şu an 1800 TL ye alabiliyorsun konudaki kampanyalar ile.
Aslında 1500 civarı yapıyordu yukarıdaki konuda anlattığım indirimlerle ama 300 TL olan kampanyayı bir süredir kimse alamadı, o yüzden 1800 TL gözüyle bakman daha iyi olur. Yine de o fiyata bile rakipsiz bir klavye.

Mouse olarak da yine üstteki a5 ultra yada attığım vt9 airi alabilirsin.

Kötü model değil ama o şekilde klavyeye çok para kalmaz.

Yukarıda @kxy hocamın attığı klavyeyi şu an 1800 TL ye alabiliyorsun konudaki kampanyalar ile.
Aslında 1500 civarı yapıyordu yukarıdaki konuda anlattığım indirimlerle ama 300 TL olan kampanyayı bir süredir kimse alamadı, o yüzden 1800 TL gözüyle bakman daha iyi olur. Yine de o fiyata bile rakipsiz bir klavye.

Mouse olarak da yine üstteki a5 ultra yada attığım vt9 airi alabilirsin.

Bu mouse’un pek görüntüsünü beğenemedim hocam. Bütçeyi biraz aşarım sıkıntı değil. Bir sorum daha var. Mouselardan çok anlamıyorum açıkçası, herkesin aldığı bir mouse var temudan “ajazz aj159 pro 8k” diye. Site indirimiyle falan vergisi cart curt 750 tl civarına geliyor. Bu ürün hakkında bilginiz var mıdır. 8k değeri olduğu (anlamasamda) için soruyorum.

Bu mouse’un pek görüntüsünü beğenemedim hocam. Bütçeyi biraz aşarım sıkıntı değil. Bir sorum daha var. Mouselardan çok anlamıyorum açıkçası, herkesin aldığı bir mouse var temudan “ajazz aj159 pro 8k” diye. Site indirimiyle falan vergisi cart curt 750 tl civarına geliyor. Bu ürün hakkında bilginiz var mıdır. 8k değeri olduğu (anlamasamda) için soruyorum.
8khz değeri çok önemli değil istersen normal bir şekilde 1khzde de kullanabiliyorsun. Eğer kampanyaları kullanıp o civarda alabiliyorsan alınır ama 1300 1400 den fazla verilmez bence o fareye. 750 civarına alınabilir ama çok fazla modeli olduğu için almadan önce yine bir sorun derim bulduğunuz modeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı