3.000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
3000

efeist

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Biostar A320M | CPU: AMD Ryzen 5 5500 | GPU: Biostar AMD RX 560 4GB | RAM: Corsair Vengeance LPX 2 x 8 GB 3000 Mhz CL16 | SSD: Netac 240GB | Kasa: Gamegaraj Pollux 3TD | Mouse: Razer Deathadder V2 X | Klavye: Red Dragon Fizz | Kulaklık: Gamenote H2002p | Monitör: ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8 1920x1080 165Hz 1ms HDMI DP
3000TL bütçeye göre klavye önerisi verebilir misiniz? Aklımda %60 ya da %75 gibi var. Full istemiyorum Madlions mad60 ve Ajazz AK820 Pro modelleri şu an radarımda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam şimdi görebildim teşekkür ederim öneri için klavye kafama yattı ama markayı ilk defa duydum üzecek bir marka değildir değil mi?

Hocam şimdi görebildim teşekkür ederim öneri için klavye kafama yattı ama markayı ilk defa duydum üzecek bir marka değildir değil mi?

Üzecek bir marka değil hocam elimde var ürün. Zaten yurt dışında bayağı ünlü bir marka alın geçin stoklar bitiyor.

Üzecek bir marka değil hocam elimde var ürün. Zaten yurt dışında bayağı ünlü bir marka alın geçin stoklar bitiyor.

Hocam sizin incelemenize bakıyordum ben de şimdi fakat nvı kodu alamadığım için parolapara hesabı açamadım sadece İyzico hesabı ile gelen indirimleri parolapara kullanmadan alabiliyor muyum biliyor musunuz?

Hocam sizin incelemenize bakıyordum ben de şimdi fakat nvı kodu alamadığım için parolapara hesabı açamadım sadece İyzico hesabı ile gelen indirimleri parolapara kullanmadan alabiliyor muyum biliyor musunuz?

Evet kendi kartın ile oluyor. Ancak İyzico da nvi istiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı