Medet Çam
Decapat
Daha fazla
Merhaba, klavye satın almak istiyorum ama tek önemli kriterim minimum gecikmeye sahip olması. Biraz araştırma yaparken son zamanlarda manyetik switchlerin ortaya çıktığını gördüm ve bunların düşük gecikme konusunda gayet iyi olduklarını gördüm. Normalde red switch alacaktım ama aklım manyetiklere kaydı ve şu anda gözüme çarpan iki model var fiyatlarından dolayı. Aklımdaki bütçe maksimum 3 bin TL.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
Bu iki klavyeyi önerir misiniz isteklerime yönelik? Veyahut farklı önerilerde de bulunabilirsiniz ama bütçesine göre en iyi tepkimeye sahip olması koşuluyla.

MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9)
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.

AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.

Bu iki klavyeyi önerir misiniz isteklerime yönelik? Veyahut farklı önerilerde de bulunabilirsiniz ama bütçesine göre en iyi tepkimeye sahip olması koşuluyla.