2.el M40X alırsın yurt dışından da V-MODA boom Pro gibi bir mikrofon getirtir kullanırsın.
Mikrofonlu bir stüdyo kulaklığı maalesef. Hani mikrofonlular Gaming diye geçer ona göre Tune'ye sahip olurlar.
Yani gerçekçi düşünelim git bir tane 2.eel M40X al yanına da koluyla birlikte BM800 müsait bir yere koy ses kartına girdisini yap kullan. Boş beleş şeylere para vereceğine adamakıllı bir şey kullanırsın.
HD681 ve HE400SE'nin yanında kulaklığımın bozulan kablosundaki mikrofonu kullanıyorum uzun sürelerden beri. İşimi görüyor daha ne olsun.
İyi önermiş ama AVA400 arkası açık bir model dışarı sesi öyle de böyle de verecek ortamın sessizse dışarıdan ses almayacak veya dışarı ses versen bile kimsenin rahatsız olmayacağı bir ortamın yoksa almak son derece mantıksız.
Presonus kötü değil ancak şahsi tercihim 2.el M40X bütçe çıkıyorsa M50X'ten yana olur. Üç beş araştırma yaparsanız eğer daha mantıklı tercihler olduğunu anlarsınız.
Şimdi bana ben sıfır istiyorum 2.el almam falan dersiniz en baştan söyleyeyim bu piyasada 2.el ürünler her zaman daha mantıklı, kullanıcıların çoğunun mallara gözü gibi bakmasını geçtim fiyat avantajları başlı başına kendisini belli ediyor. Temizleri sıfır fiyatının yarısına veya daha azına bulunabiliyor rahat rahat.