3.000 TL'ye mikrofonlu stüdyo kulaklığı önerisi

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Merhaba arkadaşlar. Müzikle uğraşıyorum ve aşırı fazla rekabetçi oyunlar oynamıyorum. Ama mikrofona ihtiyacım oluyor. Masada yer kaplamasını istemediğim için de ekstra mikrofon almak istemiyorum. Belirttiğim bütçede müzik performansı iyi olan, mikrofonu da fena olmayan kulaklık önerilerinizi gönderirseniz sevinirim. Ses kartına bağlayacağım için USB istemiyorum. Eğer bu tip bir kulaklık yoksa kulaklığa sabitleyebileceğim tarzda ayrı bir mikrofon da alabilirim. Bütçe 500-600 TL artabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu takip edelim
Hocam sırf kulaklık olarak Audio Technica ATH-AVA400 veya Presonus HD9 düşünüyordum ama mikrofon sıkıntı işte. Behringer'in BC12 model numaralı bir ürününü buldum. Mikrofonlu kulaklık kablosu diyebilirim. Ama bu iki modelde de kablolar çıkmıyor maalesef. Ayrı bir çözüm düşünüyorum şuan.

Hocam açıkçası Audio Technica benim de aklımda bakalım daha güzel bir şeyler bulunabilirse konu altında mikrofonsuz fiyat biraz daha fazla olabilir ama uzun vade götürecek bir şey istiyorum

Hocam açıkçası Audio Technica benim de aklımda bakalım daha güzel bir şeyler bulunabilirse konu altında mikrofonsuz fiyat biraz daha fazla olabilir ama uzun vade götürecek bir şey istiyorum
Ses mühendisliği yapan arkadaşım bu iki modeli önerdi en çok bu fiyatlarda. Bayağı bir araştırdık beraber. Ama mikrofon için bir çözüm bulamadık. Kablosuz yaka mikrofonu düşündüm ama o da sesi çok iyi almayabilir.

Mikrofonlu stüdyo kulaklığı tanım gereği olmaz. Stüdyo kulaklığı takan kişiler sese ses kalitesine önem veren kişilerdir.

Dolayısıyla “stüdyo” kulaklığı olarak kastettiğin kulakları takan kişiler harici mikrofon kullanır.

Ayrıca zaten 3000TL'ye düzgün kulaklık yok ki günümüzde bırak stüdyosunu mikrofonu.

Hocam bu bütçe de alacağınız en mantıklı kulaklık Corsair HS 80. Hem Ultra kaliteli bir şekilde ses veriyor. Hem de çoğu harici mikrofona bin basar mikrofonu.

2.el M40X alırsın yurt dışından da V-MODA boom Pro gibi bir mikrofon getirtir kullanırsın.

Mikrofonlu bir stüdyo kulaklığı maalesef. Hani mikrofonlular Gaming diye geçer ona göre Tune'ye sahip olurlar.

Yani gerçekçi düşünelim git bir tane 2.eel M40X al yanına da koluyla birlikte BM800 müsait bir yere koy ses kartına girdisini yap kullan. Boş beleş şeylere para vereceğine adamakıllı bir şey kullanırsın.

HD681 ve HE400SE'nin yanında kulaklığımın bozulan kablosundaki mikrofonu kullanıyorum uzun sürelerden beri. İşimi görüyor daha ne olsun.

Ses mühendisliği yapan arkadaşım bu iki modeli önerdi en çok bu fiyatlarda.

İyi önermiş ama AVA400 arkası açık bir model dışarı sesi öyle de böyle de verecek ortamın sessizse dışarıdan ses almayacak veya dışarı ses versen bile kimsenin rahatsız olmayacağı bir ortamın yoksa almak son derece mantıksız.

Presonus kötü değil ancak şahsi tercihim 2.el M40X bütçe çıkıyorsa M50X'ten yana olur. Üç beş araştırma yaparsanız eğer daha mantıklı tercihler olduğunu anlarsınız.

Şimdi bana ben sıfır istiyorum 2.el almam falan dersiniz en baştan söyleyeyim bu piyasada 2.el ürünler her zaman daha mantıklı, kullanıcıların çoğunun mallara gözü gibi bakmasını geçtim fiyat avantajları başlı başına kendisini belli ediyor. Temizleri sıfır fiyatının yarısına veya daha azına bulunabiliyor rahat rahat.

Son düzenleme:
Hocam arkası açık olması daha iyi benim için. İkisini de deneyip kıyaslama şansım olmuştu. Gitar çalarken kullanıyorum genelde kulaklığı. Açık olanlar biraz daha monitörden dinliyormuş hissi veriyor, kupkuru olmuyor ses. O yüzden AVA400 mantıklı geldi bana. Zaten gitar çalarken teller de ses çıkarttığı için çok sorun yaratacağını sanmıyorum açık kulaklığın dışa verdiği sesin. Muhtemelen onu alacağım, mikrofonu da bir şekilde çözeceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…