3.000 TL'ye mikrofonlu stüdyo kulaklığı önerisi

Hocam arkası açık olması daha iyi benim için. İkisini de deneyip kıyaslama şansım olmuştu. Gitar çalarken kullanıyorum genelde kulaklığı. Açık olanlar biraz daha monitörden dinliyormuş hissi veriyor, kupkuru olmuyor ses. O yüzden AVA400 mantıklı geldi bana. Zaten gitar çalarken teller de ses çıkarttığı için çok sorun yaratacağını sanmıyorum açık kulaklığın dışa verdiği sesin. Muhtemelen onu alacağım, mikrofonu da bir şekilde çözeceğim artık.

Uygun fiyattan HD681 alabilirsin. Biraz basslı ve tizli olması harici bir sıkıntısı yok.

Ama ben sana derim ki ürünleri deneyebiliyorsan dene ondan sonra karar ver.

Ayrıca AVA400 biraz fazla güç isteyecektir haberin olsun. Ses kartının nisbeten güçlü bir çıkışı olması işine gelir.

Uygun fiyattan HD681 alabilirsin. Biraz basslı ve tizli olması harici bir sıkıntısı yok.

Ama ben sana derim ki ürünleri deneyebiliyorsan dene ondan sonra karar ver.

Ayrıca AVA400 biraz fazla güç isteyecektir haberin olsun. Ses kartının nisbeten güçlü bir çıkışı olması işine gelir.
Audient iD4 MKII kullanıyorum. Sorun olmaz herhalde. Bir de 3.500 TL'ye Amazon'da Rode NTH-100 modelini gördüm. Fiyatı diğer sitelere göre fazla uygun ama ne kadar işimi görür bilemedim.

NTH-100 seni fazlasıyla tatmin edecektir ancak fiyatı tuzlu çıkabiliyorsan tabii ki de onu al.

Ses kartın yeterli olur.

Mikrofonu da ayrı bir seviye NTH-100'ün. Mikrofonlu versiyonuna çıkabiliyorsan sorman hata al devam et.

NTH-100 seni fazlasıyla tatmin edecektir ancak fiyatı tuzlu çıkabiliyorsan tabii ki de onu al.

Ses kartın yeterli olur.

Mikrofonu da ayrı bir seviye NTH-100'ün. Mikrofonlu versiyonuna çıkabiliyorsan sorman hata al devam et.
NTH-100'ü Amazon'da 3500 TL'ye buldum ilginç bir şekilde. Amazon Türkiye satıcılı.

NTH-100 sipariş verdim. Hızlıca bir inceledim güzel gibi dinleme için. Open back daha iyi olabilirdi ama fiyatı çok uygun olduğu için aldım direkt beğenmezsem iade ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı