3 000 TL'ye sistem önerisi

in_t_ro

Hectopat
Merhaba. Daha önce notebook tavsiye edilmesi için bir başlık açmıştım. Gaming Notebook önerisi istemiştim ama bazı tavsiyeler üzerine masa üstü bilgisayar toplamak istiyorum.
Cihaz hem programlama (visual Studio, sql, Oracle) hem amatör grafik tasarımı hem de ekseriyeti online olan oyunlar (lol, aion online, wow vb.) İçin kullanılacak. Aynı zamanda ilerleyen süreçte teknolojiye ayak uydurmam için parça değişimi yapmak istediğimde sıkıntı cikarmamali.

Bilmiyorum bu kadar özellik tek bir makina da toplamak mümkün mü ama. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı esirgemezeseniz mutlu olurum.

Saygıyla.

3000.png

Önerdiğim sistem yeni çıkan broadwell işlemcileri de destekliyor.

Eki Görüntüle 26113
Önerdiğim sistem yeni çıkan broadwell işlemcileri de destekliyor.
Çok teşekkür ederim ilginize. Yalnız benden kaynaklanan bir hata var belirtmemisim konuyu açarken. Klavye Mouse hariç diğer tüm bileşenler için belirlediğim fiyatti bu. Bir de monitör eklersem pahalıya gelir bana cihaz. Kusura bakmayın benim hatam.

Birde i5 işlemci programlama da biraz sönük kalmaz mı?

Kullandığınız programlar hakkın da bilgim yok. Yanlış yönlendirmek istemem. i5 yeterli olmazsa şu sistemi alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 26114

Öncelikle vakit ayırıp emek verip öneride bulunduğunuz için teşekkür ederim.
Ben pek bu sistem toplama işinden anlamıyorum. Yani hangi anakart hangi ram hangi ekran kartı daha iyidir performans farkları nedir filan bilmiyorum. Önerdiğiniz her iki sistemde güzel. Özellikle ikincisine bayıldım. Birde bu paylaşımınıza sistem hakkındaki yorumunuzu ekleyebilirseniz benim için çok iyi olur. Hem bilgi edinmiş hemde neye Nasıl karar vereceğimi öğrenmiş olurum.
Diğer sistem toplama hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarda bilgilerini paylasirlarsa çok minnettar kalırım sizlere.
Emek verip vakit ayıran herkese şimdiden teşekkür ederim.

1. Sistemin oyun performansı, 2. Sistemin iş performansı yüksektir. 50-60 Tl daha verip işlemciyi K serisi bi işlemciyle değiştirmeni tavsiye ederim. (Eğer O.C yapacaksan)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı