3.000 TL'ye Sistem Toplama

Makaleler
2
İyi forumlar dostlar. Biliyorum bu bütçeyle harikalar yaratamayız fakat elimizde bu kadar var. Bayağıdır uğraşıyorum ama akıl akıldan üstündür sizin de fikirlerinizi, tavsiyelerinizi alayım dedim. Hem monitör dahil hem de monitörsüz üç bin lira olacak şekilde, yurtdışından linkler olmaksızın bana sistem önerilerinizi sunabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farkındayım. Yalnız 3.000TL monitör dahil sıfır yurt içi sistem istemiş gitmiş RX570 önermişsin bir de tutturamadım demişsin. Ben bütçeyi uydurdum, uyduramayan sensin kanıtı kendi attığın sistemde.

GT1030 şu anlık kullanır ileride satıp daha iyi bir GPU alabilir. Attığım sistemde her oyunu akıcı oynar. Önce kendin bir sistem topla monitör dahil 3.000TL, ondan sonra karşılaştırmasını genel olarak yap.

evet ama sencede biryerlerden para bulup rx570 alması daha uygun değil mi ? arada fena fps değerleri oynuyor ki bunu sende biliyorsun ayrıca arkadaş monitörl ve montörsz demiş bana kalırsa biryerlerden para bulup rx 570 alması onu uzun vadede daha mutlu eder

satar yenisini alır demişsin katılmıyorum bir ekran kartı satmak hiç de kolay bişey değil

"yurt içi sistem istemiş rx 570 önermişsin" kısmını anlamadım rx 570 turkiyede var ki

evet ama sencede biryerlerden para bulup rx570 alması daha uygun değil mi ? arada fena fps değerleri oynuyor ki bunu sende biliyorsun ayrıca arkadaş monitörl ve montörsz demiş bana kalırsa biryerlerden para bulup rx 570 alması onu uzun vadede daha mutlu eder

satar yenisini alır demişsin katılmıyorum bir ekran kartı satmak hiç de kolay bişey değil

"yurt içi sistem istemiş rx 570 önermişsin" kısmını anlamadım rx 570 turkiyede var ki
Bir yerden para bulursa RX570 alması tabi ki daha uygundur. GPU satma işlemi işi bilirsen kolay.

Sahibinden, letgo ve gittigidiyor bu üçüne aynı günde koyacaksın. Sahibinden.com sitesine de hem Donanım/Gpu hem de Toplu Satış kategorisinde ilan vereceksin. İlan başlığını ve içeriğini düzgün yazıp arayan ciddi kişilerle anlaşırsın. Bunlardan önce burada 2.El ilan kategorisinde ilan açıp yakın çevrendeki bu işle ilgilenen kişilere facebook veya instagram yoluyla söylersin. İlanlardan sonra teknik servisleri gezebilirsin. Maximum 2 haftada elinden çok rahat çıkar :)

Sahibinden, letgo ve gittigidiyor bu üçüne aynı günde koyacaksın. Sahibinden.com sitesine de hem Donanım/Gpu hem de Toplu Satış kategorisinde ilan vereceksin. İlan başlığını ve içeriğini düzgün yazıp arayan ciddi kişilerle anlaşırsın. Bunlardan önce burada 2.El ilan kategorisinde ilan açıp yakın çevrendeki bu işle ilgilenen kişilere facebook veya instagram yoluyla söylersin. İlanlardan sonra teknik servisleri gezebilirsin. Maximum 2 haftada elinden çok rahat çıkar :)
allah inşallah satmak durumuna duşurmez o nasıl iş öyle :ROFL::ROFL::ROFL:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı