3.000 TL'ye Xbox kontrolcü önerisi

Efe684

Hectopat
Yer
Türkiye
Bilgisayarım için Xbox kontrolcüsü almayı düşünüyorum. FIFA Rocket League vs oyunlar için zaten bozulan bir şey değil uzun yıllar boyunca kullanırım diye düşünüyorum. İnternette baktığımda 9.nesil vs. var bu kolların hangisi daha iyi? Yanlarında PC'ye kablosuz bağlanması için USB tarzı şeyler veriliyor mu? Amazon linki paylaşacağım.
kontrolcü 1
kontrolcü 2
Mesela bunların farkı ne renk harici hangisi en iyisi ve son çıkanı. Siz neyi tercih edersiniz? Bunların fiyatları ne kadar? En ucuz nerede bulurum?
Önerileriniz benim için çok kıymetli.

Bilgisayarım için Xbox kontrolcüsü almayı düşünüyorum. FIFA Rocket League vs oyunlar için zaten bozulan bir şey değil uzun yıllar boyunca kullanırım diye düşünüyorum. İnternette baktığımda 9.nesil vs. var bu kolların hangisi daha iyi? Yanlarında PC'ye kablosuz bağlanması için USB tarzı şeyler veriliyor mu? Amazon linki paylaşacağım.
kontrolcü 1
kontrolcü 2
Mesela bunların farkı ne renk harici hangisi en iyisi ve son çıkanı. Siz neyi tercih edersiniz? Bunların fiyatları ne kadar? En ucuz nerede bulurum?

Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad | ITOPYA sepette 2500 TL kaçırmayın.

kontrolcü 1
kontrolcü 2

8BitDo öneririm ben, gayet yeterli olur. Ço kaliteli zaten.

İtopya genellikle geç kargoluyor zaten hocam? Anında gelmeyecek ya eline adamın ürün.

Bana salı saat 2'de verdiğim kargoyu çarşamba 12'de elime ulaştırdı sonuçta sistem dizilmiyor kontrolcü alıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı