3.000TL Bluetooth ve Wireless özellikli klavye önerisi

Bütçe
3000

verstappen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
oyuncakcı
Merhaba, 3.000TL bütçem var. 2 bilgisayar kullanıyorum birine Wireless birine Bluetooth ile bağlantı kurmak istiyorum. Hem oyun, hem iş amaçlı mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum.

Bende yakın zamanda STRIX Scope RX TKL Wireless Deluxe versiyonunu satın aldım, gerçekten switch'leri olsun rahatlığı olsun inanılmaz güzel, kesinlikle bu fiyata tam istediğiniz ürün diyebilirim.

Değerli önerileriniz için teşekkür ederim kıymetli arkadaşlar. Keychron K12 aldım. Tuş yerleşimleri ve ergonomisi daha uygun geldi.

Arkadaşlar iade ettim. Arka aydınlatması geceleri yetersiz kalıyor kısa yol tuşları için. Önerilerinize hala açığım. 😃 Apple magic keyboard düşünüyorum ama onun da arka aydınlatması yok.

Son düzenleme:
Bende yakın zamanda STRIX Scope RX TKL Wireless Deluxe versiyonunu satın aldım, gerçekten switch'leri olsun rahatlığı olsun inanılmaz güzel, kesinlikle bu fiyata tam istediğiniz ürün diyebilirim.
Hocam bir soru sorabilir miyim ben de yeni aldim klavyeyi, aldigimfa %51 şarjdi 4 saatte %81 olmuş. Şarji sizde de bu kadar yavas mi doluyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı