3.000TL'ye %75 klavye önerisi

Ozone141

Centipat
Daha fazla  
Bir süredir klavye arayışındayım ve çok fazla hoşuma giden model var. Hangisini almam gerektiği konusunda kararsızım. Howl75 hoşuma gitti ama yine de burada sorayım dedim. Çok fazla CS oynadığım için manyetik switch alacağım. Bütçe 2-3K.

Arkasında dinamik RGB ışık kutusu var, switch kalitesi de bayağı iyi, bir bakın derim.

Her klavyede var mı bilmiyorum ama bu manyetik klavyelerde olan bazı özellikler CS gibi oyunlarda hile gibi algılanıyor. İlk başlarda ban atıyorlardı ama şu an sanırım kickliyorlar sunucudan. Ben MCHOSE jet 75 kalith magnethic god switchli olanı kullanıyorum. Anladığım kadarıyla bu manyetik switchli klavyler arasında aşırı aşırı büyük farklar yok. ses ve görüntüye göre alabilirsin. ama şu an ben alacak olsam daha büyük bir klavye alırdım çünkü bu küçük geliyor.

Her klavyede var mı bilmiyorum ama bu manyetik klavyelerde olan bazı özellikler CS gibi oyunlarda hile gibi algılanıyor. İlk başlarda ban atıyorlardı ama şu an sanırım kickliyorlar sunucudan. Ben MCHOSE jet 75 kalith magnethic god switchli olanı kullanıyorum. Anladığım kadarıyla bu manyetik switchli klavyler arasında aşırı aşırı büyük farklar yok. ses ve görüntüye göre alabilirsin. ama şu an ben alacak olsam daha büyük bir klavye alırdım çünkü bu küçük geliyor.

SOCD yasak sadece, RT kullanımı serbest.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı