Drift L daha önce sürdüm, artçıyla yokuş çıkmıyor neredeyse; tatmin etmedi beni. RK125S tecrübem olmadı; hangisini almak mantıklı?
Son düzenleyen: Moderatör:
İlanlar yanımdaymış direkDrift L daha önce sürdüm, artçıyla yokuş çıkmıyor neredeyse; tatmin etmedi beni. RK125S tecrübem olmadı; hangisini almak mantıklı?
RK125s 11.26 beygir iken Drift L 10 ile 8 beygir arası demişler aralarinda aşırı bir fark yok gibi geldi bana RK125s çok az daha torklu aradaki 7 bin liraya değer diyorsan RK125s al hem kilometresi daha az yoksa Drift L geç.
Ayrıca bunada bak:
İlanlar yanımdaymış direkbende ereğlideyim.
Drift ilanında tutarsızlık var bazı fotoğraflar yeni bazıları eski. 2 ilan için yorum yapamıyorum arkadaş açıklamaya telefondan arayın demiş bu tarz insanlara zaten tilt oluyorum ben niye seni aramak zorundayım motorla ilgili bilgi almak için.
İlanlar yanımdaymış direkbende ereğlideyim.
Drift ilanında tutarsızlık var bazı fotoğraflar yeni bazıları eski. 2 ilan için yorum yapamıyorum arkadaş açıklamaya telefondan arayın demiş bu tarz insanlara zaten tilt oluyorum ben niye seni aramak zorundayım motorla ilgili bilgi almak için.
İlanı bile özensiz atan birisinden açıkçası motor almam hocam ben direk. Dişliyi top speedi değiştirmek için değiştirmiş ise evet tork ölmüştür. 125cc motorda dişli değiştirmek kadar saçma bir şey duymadım zaten. Motorun hızı belli beygiri belli amacın ne yani.Arkadaş Drift L olan fotoğrafları rastgele koymuş demek ki. Bir de dişli değiştirmiş motorun torku ölmüştür diye düşünüyorum doğru mu?
Motorda katlanır plakalık var aynalar yok saçma sapan stickerlar var. Kullanıcısını belli ediyor hocam. Tabikide yine sizin fikriniz ama daha düzgün insanlardan almanızı tavsiye ederim. Sizde ereğlideyseniz ereğlide motor alış satış grubu var zonguldak merkezinde var. Orlara bir sorun isterseniz.https://shbd.io/s/KJC9OeMg bir de bu var 12bin kmde ama.
İlanı bile özensiz atan birisinden açıkçası motor almam hocam ben direk. Dişliyi top Speed'i değiştirmek için değiştirmiş ise evet tork ölmüştür. 125CC motorda dişli değiştirmek kadar saçma bir şey duymadım zaten. Motorun hızı belli beygiri belli amacın ne yani.
Motorda katlanır plakalık var aynalar yok saçma sapan stickerlar var. Kullanıcısını belli ediyor hocam. Tabii ki de yine sizin fikriniz ama daha düzgün insanlardan almanızı tavsiye ederim. Sizde ereğlideyseniz ereğlide motor alış satış grubu var Zonguldak merkezinde var. Orlara bir sorun isterseniz.
Valla buradan atarsam kaldırıyorlar. Motorcu bi arkadaşın var ise sor illa vardır grupta. Eski haline döner tork.Orijinal dişlisini de veriyormuş arkadaş dişliyi değiştirsek orijinal haline döner mi tork.
Ereğlideyim nereden bulabilirim grupları.
Vallahi buradan atarsam kaldırıyorlar. Motorcu bir arkadaşın var ise sor illa vardır grupta. Eski haline döner tork.
İnstadan yazın hocam arda.alnkÖzele mesaj atabiliyorsan olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.