Drift L vs RK125S

Rk125s 11.26 beygir iken Drift L 10 ile 8 beygir arası demişler aralarinda aşırı bir fark yok gibi geldi bana RK125s çok az daha torklu aradaki 7 bin liraya değer diyorsan RK125s al hem kilometresi daha az yoksa Drift L geç.

Ayrıca bunada bak:

Drift L daha önce sürdüm, artçıyla yokuş çıkmıyor neredeyse; tatmin etmedi beni. RK125S tecrübem olmadı; hangisini almak mantıklı?
İlanlar yanımdaymış direk :D Bende ereğlideyim.

Drift ilanında tutarsızlık var bazı fotoğraflar yeni bazıları eski. 2 ilan için yorum yapamıyorum arkadaş açıklamaya telefondan arayın demiş bu tarz insanlara zaten tilt oluyorum ben niye seni aramak zorundayım motorla ilgili bilgi almak için.

RK125s 11.26 beygir iken Drift L 10 ile 8 beygir arası demişler aralarinda aşırı bir fark yok gibi geldi bana RK125s çok az daha torklu aradaki 7 bin liraya değer diyorsan RK125s al hem kilometresi daha az yoksa Drift L geç.

Ayrıca bunada bak:

Hocam drift ilanı 50bin RK125s 55 bin TL olarak son fiyat aldım. Ayrıca attığınız ilan hatayda zonguldağa getirmem masraflı olur.

İlanlar yanımdaymış direk :D bende ereğlideyim.

Drift ilanında tutarsızlık var bazı fotoğraflar yeni bazıları eski. 2 ilan için yorum yapamıyorum arkadaş açıklamaya telefondan arayın demiş bu tarz insanlara zaten tilt oluyorum ben niye seni aramak zorundayım motorla ilgili bilgi almak için.

Arkadaş Drift L olan fotoğrafları rastgele koymuş demek ki. Bir de dişli değiştirmiş motorun torku ölmüştür diye düşünüyorum doğru mu?

İlanlar yanımdaymış direk :D bende ereğlideyim.

https://shbd.io/s/KJC9OeMg bir de bu var 12bin kmde ama.

Son düzenleme:
Arkadaş Drift L olan fotoğrafları rastgele koymuş demek ki. Bir de dişli değiştirmiş motorun torku ölmüştür diye düşünüyorum doğru mu?
İlanı bile özensiz atan birisinden açıkçası motor almam hocam ben direk. Dişliyi top speedi değiştirmek için değiştirmiş ise evet tork ölmüştür. 125cc motorda dişli değiştirmek kadar saçma bir şey duymadım zaten. Motorun hızı belli beygiri belli amacın ne yani.

Motorda katlanır plakalık var aynalar yok saçma sapan stickerlar var. Kullanıcısını belli ediyor hocam. Tabikide yine sizin fikriniz ama daha düzgün insanlardan almanızı tavsiye ederim. Sizde ereğlideyseniz ereğlide motor alış satış grubu var zonguldak merkezinde var. Orlara bir sorun isterseniz.

İlanı bile özensiz atan birisinden açıkçası motor almam hocam ben direk. Dişliyi top Speed'i değiştirmek için değiştirmiş ise evet tork ölmüştür. 125CC motorda dişli değiştirmek kadar saçma bir şey duymadım zaten. Motorun hızı belli beygiri belli amacın ne yani.

Motorda katlanır plakalık var aynalar yok saçma sapan stickerlar var. Kullanıcısını belli ediyor hocam. Tabii ki de yine sizin fikriniz ama daha düzgün insanlardan almanızı tavsiye ederim. Sizde ereğlideyseniz ereğlide motor alış satış grubu var Zonguldak merkezinde var. Orlara bir sorun isterseniz.

Orijinal dişlisini de veriyormuş arkadaş dişliyi değiştirsek orijinal haline döner mi tork.
Ereğlideyim nereden bulabilirim grupları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı