3.000TL'ye Kurulan Site

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Babam böyle bir site kurdurmuş 3.000TL'ye. Ben bilişim okuyorum ama site kurmaktan falan anlamam henüz o kapasitede değilim ama siteye bir baktığımda 3.000TL'ye değmiyeceğini düşünüyorum. Bilen bir arkadaşıma sordum şöyle bir yanıt aldım;
"Aga bütün user interface çalıntı sadece domain almışlar."
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bilgi verirseniz çok memnun olurum.
Site link: www.naturalaqua.net

Site guzele benziyor, tabii ki gelistirilebilir. Ancak gercektende 3000 TL'ye degmeyecegini soyleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı berbat bir arayüz.. Özellikle en alt kısmın o kadar açık yeşil olması gözümü çekti ve bir şey okunmuyor. Ayrıca sertifikası dahi yok. Girdim diye şu anda kuşku içerisindeyim. Çok geçmiş olsun. Güzel bir soğuk su içebilirsiniz.

Bu tarz işlerde önüne gelene uymamak lazım. Siteyi yapan arkadaşlar çaldığını düşünmüyorum ancak benzeri tasarımların edeceği malsimum 50-60 dolar falan olur. Hatta direkt Wordpress üzerinden kursaydınız beleşe getirirdiniz.

Düzenleme: Bedava olma kısmını geçtim üstteki arkadaşın dediği gibi panel de çok önemli. Wordpress yıllardır kullanıcı deneyimi ile geliştirilen bir tasarım. Özetle üzerine bolca düşünülmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…