3.000TL'ye vantilatör tavsiyesi

Masaüstüne koymalık vantilatör önerirseniz sevinirim.

Hocam bu tarz masaüstü vantilatörler genelde titremek ve ses çıkarmaktan başka hiçbir işe yaramıyor normal dikey vantilatör almanı tavsiye ederim.

fan masaüstünden kastın buysa bunlardan alabilirsin ama dediğim gibi normal uzun olanlar daha iyi.

raks Bu markanın vantilatörleri genel olarak sessiz ve güzeldir alacaksanız raks almanızı öneririm, ama satıcıya güvenemedim.

Hocam bu tarz masaüstü vantilatörler genelde titremek ve ses çıkarmaktan başka hiçbir işe yaramıyor normal dikey vantilatör almanı tavsiye ederim.

fan masaüstünden kastın buysa bunlardan alabilirsin ama dediğim gibi normal uzun olanlar daha iyi.

raks bu markanın vantilatörleri genel olarak sessiz ve güzeldir alacaksanız raks almanızı öneririm, ama satıcıya güvenemedim.

Hocam ben bu tarz sanayi tipi bir şey almayı planlıyorum. Pazarama

Kaliteli olursa uzun vadeli olur önerilere açığım.

Hocam sanayi tipi olanların çoğu sesli çalışacaktır, dediğiniz şekilde farklı modları olanlar genelde sesli çalışır ama benim ilk attığım gibi masa tipi olan daha sessiz çalışacaktır, tam olarak ne tarz bir vantilatör arıyorsunuz?

1
2
3

Attıklarım arasından 3.sü bana göre en kaliteli ve sessizi.

Motoru diğerlerine göre biraz daha sessizdir, alabilirsin uzun süre götürür seni benim Teknosa'dan aldığım Preo marka 300TL'lik vantilatör bile 2 yıldır sorunsuz çalışıyor.

Pazarama bu arkadaş nasıldır Pazarama olunca daha avantajlı oluyor kaliteliyse bunu alıp geçebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı