Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 30 Nisan 2023 #11 222744 dedi: XFCEye Xwayland gelir de Xubuntu ekibi yeni paketleri ne zaman repolara sokar ben şahsen bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Seneye.
222744 dedi: XFCEye Xwayland gelir de Xubuntu ekibi yeni paketleri ne zaman repolara sokar ben şahsen bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Seneye.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 30 Nisan 2023 #12 Karşıt Madde dedi: Seneye. Genişletmek için tıkla... Stabil dağıtımları bu sebeple sevmiyorum fakat tek sevmeme sebebim de bu. Neyse idare ederiz artık.
Karşıt Madde dedi: Seneye. Genişletmek için tıkla... Stabil dağıtımları bu sebeple sevmiyorum fakat tek sevmeme sebebim de bu. Neyse idare ederiz artık.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 30 Nisan 2023 #13 222744 dedi: Stabil dağıtımları bu sebeple sevmiyorum fakat tek sevmeme sebebim de bu. Neyse idare ederiz artık. Genişletmek için tıkla... CLi'den kurarım olmazsa. XWayland'li XFCE'yi indirir, build eder öyle yüklerim. Base GNU/Linux olsun yeter.
222744 dedi: Stabil dağıtımları bu sebeple sevmiyorum fakat tek sevmeme sebebim de bu. Neyse idare ederiz artık. Genişletmek için tıkla... CLi'den kurarım olmazsa. XWayland'li XFCE'yi indirir, build eder öyle yüklerim. Base GNU/Linux olsun yeter.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 30 Nisan 2023 #14 Haters says it's fake. O sırada benim Windows makinenin vaziyeti: Acilen Linux'a geçirmem lazım bu makineyi ya
Haters says it's fake. O sırada benim Windows makinenin vaziyeti: Acilen Linux'a geçirmem lazım bu makineyi ya
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 30 Nisan 2023 #15 Nizel G dedi: Haters says it's fake. O sırada benim Windows makinenin vaziyeti: Eki Görüntüle 1761113 Acilen Linux'a geçirmem lazım bu makineyi ya Genişletmek için tıkla... Bir sürü şey açık sizde üstad. Ondan Ram kullanımı yüksektir ama modifiye ederseniz 2-3 GB kadar Ram alanı boşablilir belki. Lakin sonuçta ben 3.2 GB Ram ile Unity3D ve Android Emulator çalıştırıp oynadım .
Nizel G dedi: Haters says it's fake. O sırada benim Windows makinenin vaziyeti: Eki Görüntüle 1761113 Acilen Linux'a geçirmem lazım bu makineyi ya Genişletmek için tıkla... Bir sürü şey açık sizde üstad. Ondan Ram kullanımı yüksektir ama modifiye ederseniz 2-3 GB kadar Ram alanı boşablilir belki. Lakin sonuçta ben 3.2 GB Ram ile Unity3D ve Android Emulator çalıştırıp oynadım .
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 30 Nisan 2023 #16 Karşıt Madde dedi: Bir sürü şey açık sizde üstad. Ondan Ram kullanımı yüksektir ama modifiye ederseniz 2-3 GB kadar Ram alanı boşablilir. Genişletmek için tıkla... Dağınık çalışıyorum birazcık, ufacık... Tamam, tamam. Alt F4 alışkanlığım yok ama linux vs windowsda yine kazanan linux oluyor
Karşıt Madde dedi: Bir sürü şey açık sizde üstad. Ondan Ram kullanımı yüksektir ama modifiye ederseniz 2-3 GB kadar Ram alanı boşablilir. Genişletmek için tıkla... Dağınık çalışıyorum birazcık, ufacık... Tamam, tamam. Alt F4 alışkanlığım yok ama linux vs windowsda yine kazanan linux oluyor
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 30 Nisan 2023 #17 Nizel G dedi: Dağınık çalışıyorum birazcık, ufacık... Tamam, tamam. Alt F4 alışkanlığım yok ama linux vs windowsda yine kazanan linux oluyor Genişletmek için tıkla... 3.2 GB ile sonuçta Unity3D gibi bir program, Android Emulator çalıştırdım. Ayrıca 1080P60 FPS video kaydı bile aldım . Üstelik performanstan ödünde vermedi. Akıcı.
Nizel G dedi: Dağınık çalışıyorum birazcık, ufacık... Tamam, tamam. Alt F4 alışkanlığım yok ama linux vs windowsda yine kazanan linux oluyor Genişletmek için tıkla... 3.2 GB ile sonuçta Unity3D gibi bir program, Android Emulator çalıştırdım. Ayrıca 1080P60 FPS video kaydı bile aldım . Üstelik performanstan ödünde vermedi. Akıcı.
H HalfGlaze Kilopat Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 30 Nisan 2023 #18 Karşıt Madde dedi: GNU/Linux'da geliştirdiğim oyunu Build alıp Android emulator ile test ediyorum. 3.2 GB RAM miktarı ile... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Compositors açık. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız arama uygulaması Synapse mi?
Karşıt Madde dedi: GNU/Linux'da geliştirdiğim oyunu Build alıp Android emulator ile test ediyorum. 3.2 GB RAM miktarı ile... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Compositors açık. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız arama uygulaması Synapse mi?
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 30 Nisan 2023 #19 HalfGlaze dedi: Kullandığınız arama uygulaması Synapse mi? Genişletmek için tıkla... Albert.
H HalfGlaze Kilopat Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 30 Nisan 2023 #20 Karşıt Madde dedi: Albert. Genişletmek için tıkla... RAM kullanımı nasıldır?