Karşıt Madde
Centipat
- Makaleler
- 3
Seneye.XFCEye Xwayland gelir de Xubuntu ekibi yeni paketleri ne zaman repolara sokar ben şahsen bilemiyorum.
Seneye.XFCEye Xwayland gelir de Xubuntu ekibi yeni paketleri ne zaman repolara sokar ben şahsen bilemiyorum.
Stabil dağıtımları bu sebeple sevmiyorum fakat tek sevmeme sebebim de bu. Neyse idare ederiz artık.Seneye.
CLi'den kurarım olmazsa. XWayland'li XFCE'yi indirir, build eder öyle yüklerim. Base GNU/Linux olsun yeter.Stabil dağıtımları bu sebeple sevmiyorum fakat tek sevmeme sebebim de bu. Neyse idare ederiz artık.
Bir sürü şey açık sizde üstad. Ondan Ram kullanımı yüksektir ama modifiye ederseniz 2-3 GB kadar Ram alanı boşablilir belki.Haters says it's fake.
O sırada benim Windows makinenin vaziyeti:
Eki Görüntüle 1761113
Acilen Linux'a geçirmem lazım bu makineyi ya![]()
Dağınık çalışıyorum birazcık, ufacık... Tamam, tamam. Alt F4 alışkanlığım yok ama linux vs windowsda yine kazanan linux oluyorBir sürü şey açık sizde üstad. Ondan Ram kullanımı yüksektir ama modifiye ederseniz 2-3 GB kadar Ram alanı boşablilir.
3.2 GB ile sonuçta Unity3D gibi bir program, Android Emulator çalıştırdım.Dağınık çalışıyorum birazcık, ufacık... Tamam, tamam. Alt F4 alışkanlığım yok ama linux vs windowsda yine kazanan linux oluyor![]()
GNU/Linux'da geliştirdiğim oyunu Build alıp Android emulator ile test ediyorum.
3.2 GB RAM miktarı ile...
Compositors açık.
Albert.Kullandığınız arama uygulaması Synapse mi?
RAM kullanımı nasıldır?Albert.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.