3.24 GB Kullanılabilir RAM Miktarı

Orbay

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı 4 yıl önce satın almıştım ve windows7 32 bit işletim sistemi i3 3.07 ghz işlemci. Ayrıca 3 GB RAM ile elime gelmişti. Tabi günümüz oyunları ve programlarında 3 GB RAM dakikada bir donma yaşattığı için anakartımın destekliği 1333 mhz max 8 GB RAM'leri geçen hafta aldım ve kullanmak için bütün işlemleri hallettikten sonra sabırsızlıkla bilgisayarı açtığımda önüme 3.24 RAM kullanılabilir çıktı. 32 bitle kaynaklıdır diye 64'e de çıkardım daha dün ve hala aynı sıkıntıyı yaşıyorum yardımcı olur musunuz?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartım Foxconn H55MXV ancak BIOS bilgisayarda bulunmuyor. Son formatladığımda bi hata vermişti ve eklememiştim. Bir de BIOS pilini güncellemek sıkıntı yaratabilir kesinlikle ellenmemilidir falan diye çok şey okudum.

BIOS güncelleme olayını nasıl yapacağız peki arkadaşlar. İnternet imkanı pek bulamıyor mobilden yazıyorum kusura bakmayın geç cevap için. Birileri bana bu işi yapmanın kolay yolunu anlatacak video linki vs de yardımcı olabilir mi?

Windows10 ile kurtulucam diyen var mıdır beyler başka ya bios işini kendim yapamayacağım gibi en olmadı bilgisayarcıya götürücem ama evdeki imkanları deniyorum.

Seninki normal kardeşim orda altı üstü 0.22 gb bilgisayar kullanıyor. Benim 5 gb bi eksikliğim var ve çözemiyorum.

Arkadaşlar şu bios güncelleme konusunda hangi bilgisayarcıya götürdüysem riskli iş yapamayız diye el atmadılar. Nesi risklidir ben nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinicem

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı