i3-1200F RX6600 sisteme macOS kurulumu nasıl yapılır?

Selamlar günaydın. Apple telefon aldığım için macOS ile ekosistemi merak ediyorum fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum. i3 12100F ve RX6600 var. Konu hakkında hiçbir bilgim yok zahmet olmazsa biraz daha ayrıntılı bilgi isteyeceğim. @claus hocam siz de bir bakabilirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurabilirsiniz.

Kurabilirsiniz.
26 sürümünü kuracaktım aslında. OpCore Simplify ile efi oluşturdum parçalarım uyumlu gözküyor 26 ile. Efiyi düzenliyorum şuan black screen hatası aldım. Konu hakkında pek bilgi sahibi değildim, konu açılana kadar 3 saat geçtiği için biraz bilgi edindim.
  • CFG Lock = Disabled (Bu ayar kesinlikle devre dışı kalmalıdır, eğer BIOS'ta bu ayara sahip değilseniz Kernel/Quirks kısmına gelip AppleXcpmCfgLock ayarını "Enabled" konumunda olduğunu doğrulayın)

hocam bu alıntınızda benim biosum da yok fakat .plist dosyasında buldum böyle bir ayar değiştireyim mi?
1764490148518.png

Dene ama Tahoe biraz sorunlu. Onun için diğer sürümü önerdim.
Ayrıca goot argsa agdpmod=pikera ekleyin.
Yaptım, şuan disk izlenecesindeyim. Deneme amaçlı ilk hddye kuracağım. Efiyi olustururken hdd için kexts ekledim. Ekte verdiğim ekrandayım bundan sonrasını bilmiyorum hocam. Hangi dosya biçimini seçmeliyim?
image.jpg

Tamamdır, hallettim. Yükleme ekranındayım yaklaşık 3 saat yazıyor değişmiyorda sayı. Bekleyip göreceğiz gelişme olunca yazarım teşekkürler rehberiniz için😊

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı