3-3.5 bin TL kulaklık önerisi

Mrt00041

Zeptopat
Katılım
23 Nisan 2024
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamünaleyküm sizden tavsiye almak istedim. Daha önceden karadüzen araştırmadan TaoTronics SoundLiberty 53 Pro kulaklık almıştım sesi güzeldi 3 yılın sonunda bugün itibari ile kulaklığı kaybettim. Yeni bir kulaklık alacağım bütçem en fazla 3-3.5 k arası Anker liberty 3 Pro düşünüyorum benim önceliğim müzik oluyor ancak mikrofondan da geri kalmak istemiyorum dışarıda çok lazım oluyor tavsiyeniz nedir?
 
Liberty 4 daha üstün bir kulaklık kendim de aktif olarak kullanıyorum. 3 Pro ve özellikle bu kutudan berbat bir EQ profili ile geliyor fakat düzeltmesi çok kolay ama kimse bilmiyor. Birçok kulaklık denedim bu model WF1000-XM4 ve momentum 3'ten daha başarılı ses kalitesine sahip yani 10000TL bandına kadar daha üst modeli yok. Sorun varsa sorabilirsin uzun uzun yazmak istemedim.
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim . Liberty 4 yazman üzere inceledim senin forumda ki EQ profili yorumlarınıda baktım baya ilgili konuşmussun teşekkür ederim. Mikrofon konusunda şunu sorayım dışarıda trafik olan bi yerde gürültü engelleme ve karşı tarafa giden ses konusunda netlik var mı ? Şimdiden teşekkürler
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Liberty 4 yazman üzere inceledim senin forumda ki EQ profili yorumlarınıda baktım bayağı ilgili konuşmussun teşekkür ederim. Mikrofon konusunda şunu sorayım dışarıda trafik olan bir yerde gürültü engelleme ve karşı tarafa giden ses konusunda netlik var mı? Şimdiden teşekkürler.

Normal konuşma ile aynı hatta daha iyi geliyor.
 

Geri
Yukarı