Download speed "29" olacak. 8 download 1 mb indirme demektir. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
Yav senin kafan mı iyi? 3 Mbps diyor adam. Bir de millete salliyorsun yanlış bilgilendirme yapma diye.Download speed "29" olacak. 8 download 1 mb indirme demektir. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
Adam download mı yoksa direkt indirme hızı mı söylüyor? Onu bilmiyoruz ki. Yeni farkettim. İkimizin dediği doğru olma ihtimali var.Yav senin kafan mı iyi? 3 Mbps diyor adam.
Dostum arkadaş 3.3 Mbps demiş ona göre hesap yaptım.7GB 5 saat imkansız. Bende 3.30 mb ile indiriyorum 10 GB dosya 3 saat sürüyor.
Bak dostum Mbps ile MB/s farklıdır. Mbps megabits per second, MB/s megabyte per second demek.Adam download mı yoksa direkt indirme hızı mı söylüyor? Onu bilmiyoruz ki. Yeni farkettim. İkimizin dediği doğru olma ihtimali var.
Hocam download mı söyledi yoksa direkt indirme hızını mı? Ben indirme hızına göre hesapladım.@377660 hocam adam 3.3 Mbps demiş...
Tamam kusura bakmayın. Arkadaş download mı yoksa direkt indirme hızını belirtmemiş. Sonradan farkettim.Dostum arkadaş 3.3 Mbps demiş ona göre hesap yaptım.
Download söylemiş, Mbps dediğim olay Speedteste gözüken değerin 8'e bölünmesidir. Senin dediğin olay ise MBps, yani 8'e bölünmüş hali.Hocam download mı söyledi yoksa direkt indirme hızını mı? Ben indirme hızına göre hesapladım.
Anladım. Benim hatam @aKuu @anllkan @Hurma AğacıDownload söylemiş, Mbps dediğim olay Speedteste gözüken değerin 8'e bölünmesidir. Senin dediğin olay ise MBps, yani 8'e bölünmüş hali.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.