İşlemci eski ve ekran kartı kötü.Niye alınmaz ki hocam? Nesi var sistemin.
İşlemci eski ve ekran kartı kötü.Niye alınmaz ki hocam? Nesi var sistemin.
O parayla APU daha iyi olur en azından orta ayarlarda 100 FPS civarı alırsınız Valorant gibi oyunlarda.
Niye alınmaz ki hocam? Nesi var sistemin.
Çünkü bir gün upgrade yapmak istediğinde LGA1200 soketli veyya AM4 soketli bir anakarta veya başka soketli anakartlara ihtiyacın olacak.O işlemci iyi ekran kartlarını besleyemez zaten.Onun yerine nesil soketli bir anakart iyi bir ekran kartını besleyecek işlemci alacaksınız.Eğer paranız da olursa daha sonra ekran kartı alırsınızNiye alınmaz ki hocam? Nesi var sistemin.
Ekran kartı yok ancak görüntüyü veren GPU işlemcinin içinde bulunuyorAPU sistem nedir hocam?
Yeniden Yönlendirme Bildirimi işlemci şunu alsam hocamİşlemci eski ve ekran kartı kötü.
Bütçen ne kadar?Yeniden Yönlendirme Bildirimi işlemci şunu alsam hocam
Merhaba arkadaşlar. 2 GB RAM 266 GB kullanılabilir alan hard disk 1 GB ekran kartı Intel Core i3 3. nesil işlemcili bir laptop bilgisayarım var. İşletim sistemi de Windows 7 Home Basic 64 Bit. Markası ve modeli HP Pavilion g62. bilgisayar çok donuyor ve kasıyor. Hiçbir oyunu da açmıyor. Bende çözüm olur diye 3.300 liraya sıfır toplanmış ışıklı falan hazır masaüstü bilgisayar gördüm.
Intel Core i5 4. nesil 8 GB RAM 256 GB SSD 4 GB ekran kartı özellikleri var. Sadece masaüstü satıyorlar. Monitör falan ayrı alınıyormuş. Ürünün linki AVANTRON OYUN BİLGİSAYARI İ5 4.N 8GB RAM 256GB SSD GT740 4GB E.K - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 919303833 eee ne diyorsunuz arkadaşlar bu paraya alınır mı bu sıfır bilgisayar cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
APU R3 2200G veya R3 3200G iyi olur o fiyata.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.