- Makaleler
- 1
Neredeyse 5 yıldır red switch ve benzeri klavyeler kullandım ama artık sıkılmaya başladım. Güzelinden blue switch klavye var mıdır alabileceğim? Şimdiden teşekkürler.
Boyut tercihi?Neredeyse 5 yıldır red switch ve benzeri klavyeler kullandım ama artık sıkılmaya başladım. Güzelinden blue switch klavye var mıdır alabileceğim? Şimdiden teşekkürler.
www.n11.com
Neredeyse 5 yıldır red switch ve benzeri klavyeler kullandım ama artık sıkılmaya başladım. Güzelinden blue switch klavye var mıdır alabileceğim? Şimdiden teşekkürler.
Bu butcede blue switch bulamazsin, kaliteli switcher var. Blue, red gibi switchler giris seviye klavyelerde kaldi artik. Boyut tercihin nedir?
3-4 K klavye için giriş seviyesi bir bütçe değil hocam.Boyut önemli değil de blue switchler bildiğim kadarıyla ucuz olmuyorlar mıydı ya?![]()
Boyut önemli değil de blue switchler bildiğim kadarıyla ucuz olmuyorlar mıydı ya?![]()
O zaman bu bütçeme en uygun klavye ne var hocam.Ucuz giris seviye klavyelerde varlar zaten.
O zaman bu bütçeme en uygun klavye ne var hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.