3-4 bin TL blue switch klavye önerisi

Teşekkürler hocam önerileriniz için.

Teşekkürler hocam önerileriniz için.

Onemli degil, kalite olarak attigim ilk üç klavyr daha iyidir. Bastan soylemem gerek. Aluminyum kasa hepsi yanlış bilmiyorsam. Akko ve Furycube oyle ancak Nuphy'den emin degilim.

hocam attığınız akko klavyeyi akko fun60 max'tan ayrı kılan nedir, alüminyum olması mı?

Onemli degil, kalite olarak attigim ilk üç klavyr daha iyidir. Bastan soylemem gerek. Aluminyum kasa hepsi yanlış bilmiyorsam. Akko ve furycube oyle ancak Nuphy'den emin degilim.

Bir de ilk üç klavyeyi kendi içlerinde de sıralayabilir misiniz lütfen?

Son düzenleme:
Hocam attığınız Akko klavyeyi Akko Fun 60 Max'tan ayrı kılan nedir, alüminyum olması mı?

Bir de ilk üç klavyeyi kendi içlerinde de sıralayabilir misiniz lütfen?

Hepsi denk klavyeler hocam. Furycube tercih ederim ama.

Akko klavyeyi Fun 60'tan ayiren şey hem full aluminyum kasa olmasi hem de manyetik degil mekanik olmasi. Yazim hissiyati cok daha iyi. Creamy, tok ve mukemmel bir sesi var. Attigim 3 klavyede yanlış bilmiyorsam aluminyum. Akko ve Furycube'den eminim ama Nuphy'den emin degilim kasa bilgisi yazilmamis.

Son düzenleme:
Helsi denk klavyeler hocam. Furycube tercih ederim ama.
Akko klavyeyi Fun 60'tan ayiren şey hem full aluminyum kasa olmasi hem de manyetik degil mekanik olmasi. Yazim hissiyati cok daha iyi. Creamy, tok ve mukemmel bir sesi var. Attigim 3 klavyede yanlış bilmiyorsam aluminyum. Akko ve Furycube'den eminim ama Nuphy'den emin degilim kasa bilgisi yazilmamis.
Akko'da hotswap desteği var, Furycube'da hotswap desteği olduğu yazmıyor. Akko'nun bataryası 8000 mAh, Furycube'un 4000 mAh. Bu farklar 400 liraya değmez diye mi Furycube tercih ediyorsunuz yoksa başka bir sebebi mi var? Büyük paralar olduğundan aklımda soru işareti kalmasın istiyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.

Akko'da hotswap desteği var, Furycube'da hotswap desteği olduğu yazmıyor. Akko'nun bataryası 8000 mAh, Furycube'un 4000 mAh. Bu farklar 400 liraya değmez diye mi Furycube tercih ediyorsunuz yoksa başka bir sebebi mi var? Büyük paralar olduğundan aklımda soru işareti kalmasın istiyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.

Yazilimi ve switchleri daha iyi Furycube'un. O yuzden kendini bir adim one atiyor. Monsgeek yazilimi pek iyi degil asir sonuk kaliyor boyle premium bir klavye icin. Furycube'de de hotswap var. Suanki fiyatlardan Furycube daha mantikli.

Yazilimi ve switchleri daha iyi Furycube'un. O yuzden kendini bir adim one atiyor. Monsgeek yazilimi pek iyi degil asir sonuk kaliyor boyle premium bir klavye icin. Furycube'de de hotswap var. Suanki fiyatlardan Furycube daha mantikli.
Stok bekle dediğiniz başka bir klavye yoksa Furycube alacağım hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı